Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Türkçe İmla Kuralları Tartışmaları

Şapka devrimi misali yani, kanunda vardır ama kimse takmaz. Bu da yazıda var ama kimse kullanmaz. Bu vasıtayla anayasa mahkemesine selam ediyorum. Bu işlerle ilgili bir boş işleri bakanlığı kurulması ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Mikrofon karşılaştırması??!

Bmw 320i ile Renault Clio'yu kıyaslıyorsun. Böyle seçeneğe tavsiye olmaz.

Forumda Ses ve Kayıt

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Bu Fottball Manager'ı bir kere kurmuştum bakalım nasıl falan diye beğenmemiştim. Şimdi oyunu yazan adamı buldum tanışıcaz bakalım, yeni oyunları footballmanagerlive.com da, daha güzel.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Kriz-Savaş

Bundan sonra savaş çıkacağını sanmıyorum bende yakın vadede. Geleceğin savaşı ise belli terörizm. Ama böyle salak sulak terörizm değil. Teknolojik saldırılar ve akabinde kaos. Şu andaki terör sadece ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Ekipman resimleri

Bunlarda benim monitörler, sat bana diye kapıda yatanlar var. Dünyanın her iyi studyosunda bir çift vardır.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce
Cevap: Metallica - Death Magnetic albümü

"Where" is my mind.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Yahu ben sana gösterdim o programı, sen ne içtin bu akşam. Rna değil dna. Direct note access. Celemony melodyne. Nasıl ayıklıyormuş arkadan sesi bakıcam şimdi merak ettim. Bu arada evet paintle resi...

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Bu arada ne biçim bir siteymiş bu promüzikmarket. K2 yi 1119 liraya satıyorlar. Breh breh. Allahtan dolar molar uçmadan almışız.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Olur olur zamanla olur hepsi. Eylem harddiskleri yakarken bana mı sordun, yakmasaydın. Ya da usta bunu silme sakla deseydin. Allah allah.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Yapan her programda yapar, gerisi hikaye. Ama dünyada hiç bir studyo yoktur ki DAW olarak Fruity Loops kullansın. E demek ki çok dikine gitmemek lazım, bu güzel deyip onunla kalmamak lazım, ne güzelle...

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Reason'ı tanıdım ama DAW'ı tanıyamadım nedir o program.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Budur o.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce
Cevap: Profesyonel Mikrofon

NTG-2 teknik özellikleri biraz daha gelişmiş bir mikrofon ama pil ile çalışıyor olabilmesi NTG-1 den en büyük artısı. Sinema filmlerinde hangi mikrofonların tercih edildiği ne işimize yarar ki. Paray...

Forumda Ses ve Kayıt

18 yıl önce
Cevap: cern-atlas deneyi

Bu sıcaklık olaylarıyla ilgili hiç bir şey anlamadım, benim bilgisizliğim muhtemelen ama bildiğim hiç bir "soğuk" füzyon denemesi ya da teorisinde ortamın sıcaklığındaki eksi değerler ait bir şey yok....

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: cern-atlas deneyi

Yok, salak falan diye içimden geçirmem diye bir şey sözkonusu değil. Sadece abartılıyor bu deney. Popüler bilim diye bir şey var. CERn deki deney popüler bilimdir demiyorum ama biz normal insanların b...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 242 / 244