sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Geçmişe geleceğe gitmek daha zevkli bence de, ama bu paralel evren olayları falan sakat konular yine quantum yine çıkmaz sokak. Yanlız hepa'nın dediği gibi geleceğe gitmek en mantıklı ve en bize yakın... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Kanunların yetersiz kaldığı yerde böyle şeyler kaçınılmaz, Bir kişi üç beş yaşındaki çocuğa tecavüz ediyorsa kendi adıma o adamla aynı toplumda yaşamak istemiyorum. Benim vergilerimle yemek masrafları... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Barış Akyüz'e açık Mektup Terminatör başvuruları ne zaman açılıyor Özgür. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Yakında bu valinin ileri sürüm bir versiyonu çıkıp hindilere dava açarsa ben tası tarağı toplar giderim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Aynı bush'un laciverti, same shit diffrent asshole dedikleri nane. Kim gelirse gelsin değişmez. Şimdi bütün dünya da bozulan imajı "zenci" yi vurgulayarak düzeltme pr çalışması cart curt. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Sahil derken Akdeniz, Ege tamam da Karadeniz bu tanımlamaya giriyormu acaba. Ya da İstanbul ve Marmara bunun dışında mı. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mustafa Bu ülkede üç işte güzel para var, terör işi, din işi, Atatürk işi. Bu sektörler çalışır, kriz mriz dinlemez. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mustafa O olayın nedeni farklı kesimler müşteriler falan değilmiş. Bir haber sadece ya da en önce doğan medyada çıkıyorsa 85 defa düşüneceksin. Turkcell'in doğan medyasına reklam ambargosu uyguladığı doğrumud... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Konu Dışı Sorular
|
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar evet Co-op diye geçiyor o sistem. B.in Arms:6.22 GB acı ama gerçek:)Crysis:Warhead:7.16 GB Birehhh Ben en son MGS4 oynadım 55gb. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: youtube'a kalıcı olarak girin Aferim önceden bilmişsin, kafan karışmış. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: youtube'a kalıcı olarak girin Diyor ki, "hosts" dosyasına başka site isimleri de yazsam onlara da girebilirmiyim. Cevap: "evet olur, işe yarar" olacaktı, bilemedin Eylem. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: jvc gz mg130e ses-harici mikrofon Soru Türkçe olsaydı güzel olurdu. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Türkçe İmla Kuralları Tartışmaları "bilseydim, bu mutluluğu koruyabilir her şey de bambaşka gelişebilir miydi?" Bu cümleyi böyle kurarmıydın mordevrim? Bence zeka ile dil arasında bir doğru orantıdan bahsetmek yanlış olur. Bir şeyler i... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Türkçe İmla Kuralları Tartışmaları Arapçada kelime köklerinde sesli harf bulunmaz. Selam'ın kökü slm dir. Aralara sesli harfleri koyarak anlamda oynamalar olur. herhangi bir yerden duyduğunuz herhangi bir şeye körü körüne inanmayın |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |