Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Hangi iki post yukarıda, orda hibrit ısı maddesi ile ilgili bir post var dediğin oysa o haber değil bu ayrı kişiler kurumlar, başka bir şeyse ben göremedim. Bence çok önemli bir şey bu haber, adamın ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Işık hızından 4 kat hızlı bağıl manyetik alan. Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Tolga Yarman, ışıktan daha hızlı yayılabilen bir manyetik alan bulduklarını, bu keşfin Einstein’ın “ışık hızı” teor...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: HDTV'yi Monitör Olarak Kullanmak

Ben bağladım güzel oluyor ama, eğer çalışılacaksa iki tane 24inch ekran daha mantıklı. Çift monitör her zaman daha iyi bence. Ama takılmak için çok amaçlı alınıyorsa sınır yok tabi. Yine de ben olsam ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Abi yarın öbürgün kapanacak geri nasılsa... youtube açık mı yahu, takip edemedim ne zamandır bi açık bir kapalı. Ayrıca eylem 5 sene sürmez o dediğin. En fazla 2 sene. Ben 100mbit bağlantı gördüm evd...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

bu da link

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Obarak, hd ye basmıştım ben halbusi ama şimdi bastığımda farklı bir şey oldu ve hakikatten direk mkv bu, vay anasını.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Vimeo katlıyor youtube'u, bende de öyle. Bu Batman mkv gibi oluyosa senin monitörler fena bozuk, ya da başka bişey.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: forum 2 gun geriye dondu

Sucuklu menemen olmaz, menemen menemen dir, içine bir şey karıştırmayın adam gibi sade yiyin gitsin. Eylem anlamaz o işlerden, makarnacı o, bilmez.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Forum HatıRası-2006-2007

Birincisini yeni izledim çok komikmiş hakkatten.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Taken / 96 saat

Bence de aksiyon filminde aksiyona bakacaksın, gerisine çok takılma. Bond da mesela konu olay önemlidir tabii ki ama aksiyon akar gider önemli olan odur. Takılma oralara. Ha illaki takılıcam diyorsan ...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: 15 short Ads Mac vs PC

İntel işlemcili pclere de osx yükleniyor. Burada tartışılan işletim sistemi mi yoksa bilgisayar mı, çok farkı kalmadı yoksa bilgisayarların bildiğiniz gibi. Bence extra program vs. varsa kullanılabili...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Taken / 96 saat

Dünyadaki hiçbir baba, arap şeyhi öldüremez.. Öldüremez, bu kadar basit yani.. Filmin saçma olan yeri orası değil, böyle bir tez yok yani "kimse öldüremez", niye öldüremiyorsun yahu bal gibi öldürürsü...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: japonya'da işe girmek ve oyun

3 dakika.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Biz de yapalım! (animasyon yapımı için)

Valla bana biraz abartı gibi geldi bu sayılı olsayı, çizmeyi beceremem ama çizilmiş olandan anlarım az buçuk. Hangi açıdan olduğunu anlayamadım belki tabi, o kadar kusurumuz olabilir. Bunun üzerinden ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: klarnetten anlayan birileri

Ben olsam kamışlı saza pek meyletmezdim, çok sağlam eğitim lazım, yoksa ses bile çıkmaz doğru dürüst. Ama tabi ben olsam.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 239 / 244