Eklenen Forum Cevapları

Re: "Tabiat üstü" / psişik olaylar / fenomenler

Evet kuantumu sevmiyorum ben, kılım bu kuantuma. 😀 Yok tabii ki o kadar basit değil. Yazıda anlatılan olaylar bu teorinin basite indirgemiş hali ve bu haliyle kabul etmekten başka bir yol yok. Fakat b...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ama doğruyu Hitler de söylese doğrudur. Ben denilenlere bakıyorum. Fakat ben de adamı görünce tiksinmiyorum desem yalan olur. Tamam bilgiler falan çok acaip ama bu doğru bir yöntem değil. Gün sayısı ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Nuri Bilge Ceylan ve Minimalizm

Erkan Oğur sadece iyi bir kaydetme teknolojisiyle, yanına İsmail abiyi alarak nasıl harikalar yaratıyorsa bizler de benzer şeyler yapabiliriz. Orası tam olarak öyle değil aslında, herkesin iyi kayıt t...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce
Re: Eğitim Talep Ettiğiniz konular

Ben ders başına bin lira alırım. Özgür bulsun buluştursun artık. Zaten anlaşmamıza göre ilk 200 mesajım bedava ondan sonra mesaj başına para alıcam ondan. Şu anda 180 lerdeyim.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Öyle bir şey yaparız o kolay.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Dublaj konusu güzel de hangi programla yapılacağı önemli. Ben kendi kullandığım programları anlatırım o da sorun değil, zaten yapılma amaçlarından biri de bu tip işler. Ama Premiere'de böyle bir iş na...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Hadi bakalım buyrun burdan yakın, zaman yolculuğumu yoksa: 400 yıldır mühürlü bir mezardan çıkan 100 yıllık saat arkeologları şaşkına çevirdi. Bilim adamları, Güney Çin'deki Shangsi bölgesinde buluna...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: yemezler

"ap"larım ne lan, Türkçe aşığı.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Oyun - Avatara bak fikrini söyle

Bu üçüncü kattaki hatun yarım saattir beni kesiyo hoca, bi ayar yapmak lazım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Teori, hedonizm ile dini formüle ederek karşılaştırmış ve sonuçta dinin daha mantıklı olduğuna karar vermiş gibi görünüyor ama öyle değil. Bu teoriyi üreten ve kullanan zihniyet ne yaparsa yapsın onun...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: içimize işleyen sahneler

Madem taşınacak bir ince açıklama yapalım. Hyboria çağında geçen Conan öykülerindeki Turan'lar Türk'lere en yakın ve yakınlığı dillendirilmiş kavim. Biz hepimiz Kimmer'liyiz, o ayrı 😀 Bir de şerefsiz...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Merhaba !

Ben Eylem'in bahsettiği sistemi görmedim takip ettiğim forumlarda ve daha önce de söylemiştim ona da bunda bir fayda görmediğimi. En doğru işleyen sistem şudur gördüğüm. Bir yönetici forumu açılır, ay...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Filmi izliyordum zaten bir ara verip bakayım buraya dedim, üstüne pişti oldu yani. Yanlız Conan ciddi efsanedir. Maalesef sinemaya doğru düzgün aktarılamadı daha önce. Ama umutluyum artık. 300'ü izler...

17 yıl önce

İlkokulda tanıştığım Conan'ın yaratıcısı ile lise yıllarımda tanıştığım H.P. Lovecraft'ın aynı dergide işe başladıklarını, birbirlerine yüzlerce mektup yazdıklarını ve birbirlerinin hikayelerini ektil...

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

O olay nerede olmuş bilmiyorum ama arap dünyasındaki liderler istemezler halkları aydınlansın. Böyle iyi çünkü. Bütün parayı yiyorlar Avrupa'da Amerika'da, halk sefillik içinde kendileri 9 uçakla gezi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 232 / 244