Eklenen Forum Cevapları

Re: İnternet'ten Videolar

Sonra da niye yabancı tv izliyorsun, niye Amerikan Tv sovlarını izliyosun diyolar adama. Bizdeki emsalleri Beyazıt, Okan falan anca parayı alıp aynı geyiği 20 sene yapmanın peşindeler. Türkiye'de tv i...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: sayısal loto tutsa sinema için ne yapardın?

35 milyon liraya ne zihniyetler değişir. Hatta haftaya 45 olur o değil zihniyet cinsiyet değiştiren bile çıkar o paraya.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: The Fall

Gerçekten acaipmiş, uzun zamandır böyle bir şey izlememiştim. 5 kıtada film çekmişler resmen, sırf o mekanlar için bile görülür ki içinde Türkiye'de var. Hindistan'da bambaşkaymış yanlız.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Spoiler verecek insanlar spoiler uyarısı koymazlarsa geçici ban yesinler. Çok ciddiyim bu konuda. Bunu ben de söylemiştim, çok can sıkıcı konu bu. En ufak bir yorum olsa bile spoiler konması lazım, ya...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Videodaki rafatsız edici ses..

Ben de merak ediyorum, Premiere'de nasıl yapılıyor.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Spoiler verecek insanlar spoiler uyarısı koymazlarsa geçici ban yesinler. Çok ciddiyim bu konuda. Bunu ben de söylemiştim, çok can sıkıcı konu bu. En ufak bir yorum olsa bile spoiler konması lazım, ya...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ses kurgusunu (sound editing) Dark Knight aldı evet. Ama ses mixi dedim ben zaten.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Slumdog'ı henüz seyretmedim ama en iyi ses mixi ödülünü nasıl aldığını merak ediyorum. Karşısında Dark Knight gibi bir rakip varken hele nasıl aldı onu bakacağız tabi seyredince.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Hv20 için Boom Mikrofon

Sonucun fiyasko olması çok normal. İki kamera ile uğraşmak nasıl olur bilmiyorum ama sesleri kameradan aldığınız taktirde bantı çeviren motor sesi kayda giriyor. Eğer kameranız kaset ile çalışmıyorsa ...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Hv20 için Boom Mikrofon

Verdiğin link açılmıyor ama orada sm58 yazıyor arada bir yerde, demek ki ona benzer bir şey var sende. Bu da demektir ki açık alanlarda onu kullanmaman gerekir. Çok olumlu sonuçlar alamazsın yani. Ama...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Mikrafon yardım

Stereo kayıt yapan aletler başlı başına sıkıntı yaratır zaten. Çok filmde rastgeldim hala daha da yapılıyor, kameralar stereo ses aldığı için bir sahnenin içinde bir planda konuşma soldan geliyor diğe...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: İstanbul'un fethi hakkındaki ilk film

Resimlere bakılırsa fetihten hemen sonra çekilmiş zaten, ondan telif sorunu da yoktur tabi. 😀

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: LOST...

Ben hiç "cevap verin ulean sorulara" moduna girmemiştim, öyle de böyle de güzeldi netekim. Ama bu eski olayların açıklanması seansları gerçekten çok çok çok zekice. Son bölümdeki Jack'in babasının ayn...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Edius ve Premierde 4 kanal ses çıkışı nasıl alınır?

Ben olayı anlamadım demek ki, neyse karıştırmayalım fazla.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: Edius ve Premierde 4 kanal ses çıkışı nasıl alınır?

İyi ya işte tek tek export alacaksın 4 kanal ayrı ayrı olacak elinde. Tek seferde mi alınmak isteniyor, o mudur olay. Batch export mudur yani. Edius'ta varmış bak google öyle diyor.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Sayfa 230 / 244