Eklenen Forum Cevapları

Re: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici)

Eylem'e virüs girmiş haberi yok.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: deliricem yardım

Bir anda mı oldu böyle?

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Fikir birliği yapmak zorunda değiliz tabii, ama ben bunları daha önceden hiç düşünmedim. Bu konu hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu sen itiraz edene kadar. Bu iletilere müdahale edilmemesi fikrini...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

ali.ünal, Moderasyonun müdahale noktaları ve esaslarına ilişkin yazarken sickman özelinde yazmıyorum diyorsun, çok güzel. Ben de forum kurallarına ve yürüyüşüne ilişkin fikirlerimi yazarken senin özel...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Önce herhangi bir yanlış anlaşılma ya da ayarı kaçırma olduysa özürlerim kabul olsun. Forum ve işleyişi konusunda yeni bir adam değilim. Birden fazla yerde yazdım yazıyorum hala. Forum işleyişi açısı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Ses Kurgusu

E diyalog ortadan verilir bunun sağı, solu, yönetmen tercihi olmaz. Uzaklaşan görüntü için katılıyorum ama, tercih.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce

Bana katılmadığın yerleri anlamadım. Ses-foley derken uçtun gittin mi ben mi kaçırdım.

17 yıl önce
Re: Avid kurulum sorunu

Minimumda mbox2, iyiymiş. Biz m-powered çıktı da kurtulduk.

Forumda Avid

17 yıl önce

Diyalogların sağdan soldan gelmesi pek kullanılan bir şey değil. Ortadan vermen daha yerinde olur. Ses effektlerini sağa ve sola panlayabilirsin. Televizyondan uzaklaşsan bile sesi aynı kalmalı, ama t...

17 yıl önce

Karışıklık olmasın, Avid donanım seçiyor mu bilmiyorum. Ama Protools seçiyor. Eğer bir Digidesign ürününe sahip değilseniz Protools çalıştıramazsınız. Avid firması Digidesign'ı satın aldığı için Avid ...

Forumda Avid

17 yıl önce

Protools tanımadığı donanımlarla çalışmıyor diye biliyorum ben.

Forumda Avid

17 yıl önce
Re: Slumdog Millionaire

Adamı aylarca foruma çağırdık, gelir gelmez attığı mesaja bak.. Git abi geri :P. Çağırmayı bilmiyorsun demek ki evladım. 😀

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ben Nuendo kullanıyorum. Sadece ses işlemek ve kaydetmek için yapıldığından görüntü ile ilegili bir işlevi yok programın. Film sesleri için diyebileceğim şey seslerin yerinde düzgün kaydedilmesi öncel...

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin Görkem, derin film incelemelerini özlemiştim.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Tersten başlayayım, bildiğin programı kullan. Başka program tavsiye edebilirim bir sürü program var ama bildiğin program şu aşamada en iyisidir. Kurgu yapacağım diye oturup program öğrenmeye çalışmak ...

17 yıl önce
Sayfa 226 / 244