Eklenen Forum Cevapları

Re: Yönetim

Haklısınız, başlık standarlaştırılması için forum kurallarına ekleme yapmıştık zaten. Ama bunu duyurmayı unutmuştuk. Forum kurallarımız daha yeni olduğu için zaman içinde ekleme mutlaka yapılacaktır. ...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Açılması İstenen Yeni Ana Başlıklar

Dizilere özel değil de, bir televizyon işleri başlığı belki daha iyi iş görür.

17 yıl önce
Re: İKİLEM ( Sonrasızlar'ın yönetmeninden 🙂 ( HV30 )

Önceki filminizden de büyük keyif almıştım ama bu kugusu on numara bir film olmuş. Teknik manada söz söylemek bana düşmez zaten de anlatım şekliniz çok çok iyi.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Forum oyunu "Alttaki..."

Yavaş yavaş. Sence 4000. üye kaydolduğunda ona nasıl bir karşılama yapalım. Az kaldı çünkü.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: kısa film altına müzik

Çok fantastik bir muhabbet döndü burada.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: (Siteiçi röportajlar 2) beetlejuice ile sohbet....

Yok be abartma o senin önyargın. 😀 😀 Devlet Özgür Bakar'a yardım etsin. O kadar vegi veriyorum ben. En azından benim payımı versin kardeşim. Sesleniyorum buradan. Güzel röportaj.

17 yıl önce
Re: (Siteiçi röportajlar 1) The Dude'la sohbet....

Sen hep güzel diyorsun zaten de o yıllar önce bahsettiğin projeleri artık görelim bir ara.

17 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

Ben de şüphelenmiştim bu watcher'dan ama, hadi bakalım. İlhan uzağa gitme, burdayız.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Ne kadar hınzır bir müziktir bu. Yıllar öncesine gittim, yatağın altından siyah beyaz televizyona bakarak "kim lan bu kel şişko" diye düşündüğümü ve tırs tırs tırstığımı ama izlemeye devam ettiğimi ha...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Mutlaka izleyin: Seconds (1966)

Görkem hepimizi gazladın bakalım sonuç ne olacak.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

kaydıraklıyılan, O bahsedilen problemlerin bir çoğu çift sistemi aynı harddiske kurma sonucu oluşan problemler. İki ayrı harddiske kurarsan sistemleri açılışta işletim sistemini seçerek açarsan ufak t...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

Benim anakartım P31-ES3G. Gigabyte kartların çoğu çalışacaktır bence. Ama ürün değişim opsiyonunu elinde tut. Ben Asus'u geri götürdüm, "nesi var kartın, bozuk mu" dediler. Yoo dedim benim sistemime u...

17 yıl önce

Bilgisayarınıza Mac Osx kuran bir servis yok. Kendi becerinizle yapmanız gerekiyor. Dude'un dediği gibi ben becerdim bir şekilde. Fakat öyle DVD'yi tak kurulsun diye düşünmeyin, öyle olmuyor. Gerekli ...

17 yıl önce

www.uphuck.com adresinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Daha önce kullanmamış olmanız etkiler tabii ki. Windows'ta olan bir çok şeyi bulamayabilirsiniz. Çift işletim sistemi kurabilirsiniz onun için ...

17 yıl önce

O performansın nedeni işletim sistemi. Yoksa bilgisayarların içi artık hemen hemen aynı.

17 yıl önce
Sayfa 222 / 244