Eklenen Forum Cevapları

Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Dışardan öyle gözüküyorsun demek ki 🙂

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Film müzik ve telif hakları

Hayır ben çaldım diyorsun biri sorarsa, kimse sana sormaz zaten onu.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: Omega Evleniyor - 10 Mayıs 2009

Hayırlı olsun, bir yastıkta kocarsınız inşallah. Forumdan birileri de gidip düğüne sanatsal bir bakış 🙂 getirse güzel olur bence de.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

Bu başlık sürekli elimin altına geliyor ama ben inata girmiyordum. Aklımdakini yazayım da kurtulayım dedim, dayanamadım artık. 🙂 Çok moda bir laf bu "dizi izlemiyorum" lafı. Ama ben vallahi hiçbir diz...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Edirne'den Yardım Çığlığı

Handy35 biraz zor olabilir ama HV30'u olanlar vardır illaki.

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Film Kimin İçindir, Derdi Ne Olmalıdır?

Duş almak yetmez hamama gitmen lazım.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce

Hehe, yönetmenliğin el kitabı evet. Ben gördüğümü yazıyorum, işin ilginci bu sitede o kadar yönetmen adayı var en alakasız olarak ben böyle bir şeye soyunmuşum hayret 🙂 O kadar sert değil tabi. "Sanat...

17 yıl önce
Re: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen midir?

yardımcı, 3-4 defa özel mesaj ile bir kere de az önce buradan söyledim. Türkçe'ye dikkat edelim, daha güzel okunaklı yazmanın faydaları şöyledir, insanlara saygıdır falan diye ama görüyorum ki derdimi...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce

Arkadaşlar bir şeyi anlatamadım ben demek ki bir daha deniyorum. Film yönetmenindir. Franc'ın dediği gibi yönetmen kimseyle anlaşma yoluna gitmez, istediği sonucu ortaya çıkartacak adamları bulur ve o...

17 yıl önce

Bundan sonra senin yaklasimin gibi kelimeleri birinci anlamlari ile alip duz mantik ilerliyecem ve ilk sorum cok basit olacak. Senaryosunu yazmadigi filmi yoneten bir yonetmenin filmini izliyoruz. Yon...

17 yıl önce
Re: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen midir?

evet 2 filmide gişede başarı elde eden Mahsun kırmızıgül yönetmenmidir? Bu cümlede dört tane dilbilgisi hatası var; zoru başarmışsın. Bu da açılan konunun anlamsızlığını kuvvetlendiriyor. Dilbilgisi k...

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce

Bu nasil profesyonellik anlamadim. Profeyonel bir is yapiyorsan isin her yonunu hesaplarsin. Sinema sadece gorsel degildir. Yonetmenin dunyasi degildir. Bir filmi sadece yonetmen cekmez. Bir film sade...

17 yıl önce

havaya konuşmazsak hep hır çıkar... Kimseye hakaret edilmediği sürece bir şey çıkmaması lazım. Eğer fazla egosu kabaran olursa düşünürüz o zaman. Zaten hakarete izin vermeyeğimiz kuralların ilkinde ya...

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

Filmi güzel değil yanlız. Ben beğenmedim.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Sayfa 220 / 244