Eklenen Forum Cevapları

Vegas Pro 9

Vegas Pro 9 sahneye çıkıyormuş. Bana niye böyle bir mail geldi anlamadım ama Sony ile sevişiyoruz yıllardır ondan herhalde.

Forumda Vegas

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

The Dude Last Samurai Kayıt: Pzr Nis 16, 2006 7:22 pmMesajlar: 3931Konum: İstanbul Ha gayret, 69 mesaj sonra layığını bulacaksın moruk.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Chugyeogja Bu filmi bulup izleyin derim. 2008 yılındaki iyi kore filmlerinden biri. Belki de en iyisi. Eğer Kore tarzı sinemayı seviyorsanız bayıla bayıla izleyeceksiniz. 10 üzerinden 8.5

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Aa doğru, 32 bin lira bu. Öde, sonra itiraz et demezler herhalde. Olacak iş değil çünkü.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bu 32 lira değil mi yahu. Ben mi karıştırdım yoksa. 32 liraysa iyi gelmiş. Diğer ihtimaller çok fena.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: The Wrestler

Ben çok beğendim bu filmi. Aronofsky'nin yaptığı her işi beğendim şimdiye kadar. Gerçek şeyler gösteriyor ve gerçekler acı maalesef. Bu filminneredeyse tamamının Rouke'un arkasından takip ediyor olmam...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: "Dereyi Tanımadan Paçayı Sıvama" Meselesi

Çok iyi tespitler yapmışsın Görkem ama cevap gelmemiş nedense. Behsettiğin şey de dereyi tanımadan paçayı sıvamaktan ziyade cin olmadan adam çarpmak bence. Önce eliyüzü düzgün bir iş yap da sonra yeni...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Forum kategorizasyonu önerileri....

Çıkan fikirleri en son toparlarken ne kadar uyar ne kadar uymaz ona bakarız artık. Hele bir fikirler çıksın ortaya, varsa, ona göre bakalım.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Kimi yazsak geliyor demek ki. O zaman biri vardı, aa nicki yine unuttum ama ya. Hoş geldin Lou Reed. Baya renklendi ortam bu ara yahu.

17 yıl önce
Re: Forum kategorizasyonu önerileri....

Herkes istediği kategorileri yazsın o zaman, bir birikime ulaştıktan sonra bir ön toparlama yapalım. Bakalım nereye gider işin sonu. Ama alt kategori olayına girmeyin. Çorba oluyor sonra. Bir de, for...

17 yıl önce

Beni sizler varettiniz, eheh.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 217 / 244