Eklenen Forum Cevapları

Re: Neden macintosh?

Diskler Mac OSX Extended Journaled olarak formatlı. Kurarken formatlamıştım OSX'i.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

Hehe, yahu paramız olsa alacağız zaten bir Mac ama çok para istiyorlar Türkiye'de biliyorsun işte. Zaten kurgu-montaj programları çalıştı ama ProTools çalışmadı meret hasta etti beni. Hard disklerim y...

17 yıl önce
Re: Forum kategorizasyonu önerileri....

Eskilerini düzenliyorum zaten genel çekim sorunları başlığı içinde ışık-ses-görüntü yönetimi sorularını ayıkladım ve başlıkların altına taşıdım. Başka karışıklık olanyer neresi söyle bakalım, bi el at...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

akaratas, şu haliyle olan başlıkları bu haline getiriyoruz zaten. Yani esktra başlık bir kaç tane ekleniyor ama silinen-birşeltirilen de olacaktır. Fakat alt başlık meselesi karıştırıyor işi.

17 yıl önce

Moruk en basit haliyle böyle olmalı, bana da başta karışık geldi ama şöyle bir uzaktan baktım çok mantıklı. Varsa başka önerin dökül, hep şikayet hep şikayet. Hadi bi el at bakalım.

17 yıl önce

İlk kurduğun olduğuna göre aynı şekilden gitmeliydin demek ki. Bütün sır oradaki ayarlarda. Tavsiyem update edilebilir sistem kurma. Eski stil sürücüleri kur, onlar daha iyi çalışıyor.

17 yıl önce

Ben Görkem'in dedikleri üzerine bir düzenleme yapalım derim. Ana konular ve hazine sandığı aynı kalır. Yanlız hazine sandığının içine Fabrikapedia diye bir başlık açıp sinema sözlüğüne oradan devam ed...

17 yıl önce

Ses kartının mac driverı yoksa eğer hiç şansın yok. Ama ekran kartı seçeneği başta çıkanlardan seçilmesi lazım. Oradaki listede yokmuydu senin kartın.

17 yıl önce
Re: Yönetim

Ben burayı atlamışım akaratas kusura bakma. Şimdi gördüm ve yönetim adına değil ama kendi adıma cevap verebilirim sanırım. Uyarılar konusuyla ilgili bir istatistik hakkında bilgim yok tabi. Daha önce ...

17 yıl önce
Re: Dublaj İle İlgili Bütün Sorular

Bu yaptığın işlemleri bir video yapmalısın bence. Bir çok insanın işine yarayabilir. Bitirdikten sonra bana bir gönder yanlız, merak ettim. Soundbooth güzel bir program olmalı gerçekten bu konuda. Akş...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: The Wrestler

Ben bir oscar beklentisi olduğunu sanmıyorum Aranofsky'nin. Öyle olsaydı böyle bir alışılmadık anlatımı tercih etmezdi herhalde. Ben gerçeklerin öyle olduğunu düşünüyorum. Bu gerizekalı spor ya da her...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ben burayı atlamışım, kusura bakmayın. İatkos'tu kurduğum evet. Yanlız yukarıda resimlerdeki şey Mac OsX'den ziyade FinalCut programı içindi. Yani PC'de FinalCut kullanılıyor demek istedim. Tabi içine...

17 yıl önce

Cart diye diyosun, olabilir. Yırtmadan becermek lazım.

17 yıl önce
Re: The Wrestler

Ya bir Mickey rouke filminde bu kadar duygulanacağım aklıma gelmezdi daha önce. Kızı ile olan sahnelerde baya baya etkiledi beni özellikle. Yıllar önce Greenwich Papazı diye bir filmini seyretmiştim R...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Vaay, bana çok istek var demek.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 216 / 244