Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Park Chan-wook'un Oldboy ve Ben bir robotum ama sorun değil'den sonra ne yaptığını çok merak ediyorum.Ben izlemek için Cannes'a bile gidebilirim o derece. Hele ki bir vampir filmi ve Park ikilisini dü...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Incipit - Romanların İlk Cümleleri

"Bütün mutlu aileler birbirlerine benzerler. Mutsuz ailelerin mutsuzlukları ise, kendilerine özgüdür." Lev Tolstoy, Anna Karenina Mutluluklar birbirine benzerler, ama her talihsizliğin kendine özgü bi...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: TEST ALANI

Lan bu misafirler hala buraya yazıyor yahu, utanma yok mu olm sizde. 🙂

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Yönetime karşı gizli masonik örgüt kuranların hesabını sormaya geleceğim. Aslında Dv-Art gibi bir karizmanın peşindeyim ama gelmesem daha iyi olabilir o açıdan.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Forum kategorizasyonu önerileri....

Ver elini ortayı bulalım sör. Görsel Efekt ve 3D olsun o zaman.

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Ben gelmeye çalışacağım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Işık çekerken yapıldığı için orada sanırım. Yani film çekerken nasıl ışıklandıma yapılmalı, karşılaşılan sorunlar falan diye. Çekim öncesi başlıkların çoğu "arayış" için zaten. Taknik malzeme başlığı ...

17 yıl önce

YÖNETİM FORUMU VE FİLM FABRİKASI• Film Fabrikası.com• Yönetim Forumu• Forum İçin İstekler ve Öneriler• Duyurular ve İlanlar ANA KONULAR• Serbest Bölge• Filminizi Paylaşın• Filmcilik Üzerine Tartışmala...

17 yıl önce

En sondan başlayalım, enjeksiyonun dediği doğru. Bu "serbest bölge", konu dışı başlığının yerini alacak herhalde orası tamam. Ama en sonda bir karışıklık var. Fotograf makinaları zaten konu dışı değil...

17 yıl önce
Re: Dublaj İle İlgili Bütün Sorular

Evet arayüzü çok basit ve tamamen ses işlemeye odaklanmış izlenimi verdi bana da. Ama içini çok kurcalayamadım.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: The Wrestler

eğer yukarda sölediklerinizi, içimizden herhangi birinin senaryosunda olsaydı, en ağır eleştiri bu kısma geleceğine eminim.ayrıca, film o kadar -bence- karakterin iç dünyası üzerine kurulu ki, bu okum...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Boom Mikrofonu Önerisi

Compel'den al, garantili.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Neden macintosh?

Ah bu digidesign yok mu, mahvetti beni.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Sayfa 215 / 244