sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR Bahar, Noktalardan sonra boşluk bırak yahu. Ben kör oldum okuyayım derken. Her mesajı okumak zorundayız, bir seneye kalmaz alırız kavanoz dibini elimize artık. Özgür bizi ssk lı yap. Pardon konuyu dağ... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: ÜYELERİN FOTOĞRAFLARI Özellikle benim olduğum yerde. Hehe. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire İki gün içinde, bir daha hatırlayamayacağım şekilde unutacağım bir film olmuş. Yani Amerikan Akademisini kaale alıp eleştirmek bile yanlış tabi ama, kardeşim The Fall diye bir film çekmişler bir iki s... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Jenerik - Sıralama Olur öyle, Yanlız müzik kısmı bariz yanlış gibi geldi bana doğru anladıysam. İlk beş veya altı içinde geçiyor çünkü hep. |
17 yıl önce | |
|
Re: İlginç Web Siteleri 🙂 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Mommo (Kızkardeşim) Evet, var mı Mommo'yu izleyen. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Forum kategorizasyonu önerileri.... Bu son yazdığım haline bir ek çıkmadığına göre bu hafta sonu bazı çalışmalar yapabiliriz. Ondan sonra eklenecek çıkacak şeyler daha da belirgin olur. Madem ana görüntü hakkında herkes olumlu, o zamanv... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Incipit - Romanların İlk Cümleleri Ben hasta bir adamım... Gösterişsiz, içi hınçla dolu bir adamım ben. Yerltından notlar, Dostoyevski (Ruça'dan Çeviren: Mehmet Özgül)Heh, işte bunu imza yapmam lazım benim. Zaten şu hayatta üç tane yaz... |
Forumda Kitaplar |
17 yıl önce |
|
Re: Incipit - Romanların İlk Cümleleri Morpa Kültür Yayınları, resmen kavırlamış Tolstoy'u. Bu çeviri değil, resmen yeniden yazmışlar. Bir de ilk cümleden böyleyse gerisi nasıl artık. |
Forumda Kitaplar |
17 yıl önce |