Eklenen Forum Cevapları

Re: Yenilikler

Bundan sonra ona bakacağım ali.ünal, neden bizimki çalışmıyor bir anlayalım önce.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Yavrum evladım, sana bir gün bir şeyi beğendirince bırakıcam bu işleri, moderatör falan. Nete bile girmem bak her şeyi silerim o derece. Düzeltiriz oraları da, bu kadarını becerdik şimdilik. Neler çek...

17 yıl önce

Evet saygıdeğer forum ailesi ve işçi kardeşlerim. Fabrikamızın bağlı olduğu Holding bünyesinde bulunan forumumuz uçuşa ve alt-başlık sistemine geçmiştir. Bundan böyle Ekip Arayışı kısmında Ankara, İst...

17 yıl önce

Sayın cemaat, forum ana sayfasına girenlerin de görebileceği gibi başlıklar taşınıyor, yeni alanlar açılıyor, bazıları kapanıyor, fabrika çalışıyor yani. Bu çalışmalar sırasında etrafa verdiğimiz raha...

17 yıl önce
Re: Sinemada sansur ve yasaklar uzerine...

RTÜK gerekli bir kurum, iyi yönetilmesi gerekli sadece. Bu sabah itibariyle Bostancı'da yapılan operasyona yayın yasağı getirdiler misal. Yayın yapan kanallar, canlı yayına bağladıkları vatandaşlardan...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Seremoni (Çekim Aşaması)

Evde çorapla gezen psikopat ve ayin yapan adamın arkasındaki fiş priz olayları bozmuş biraz.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Atalarının Türk olduğunu öğrenen Jerry Seinfeld, “Gerçekten mi? Bunu hiç bilmiyordum. Büyükbabamın Suriyeli olduğunu sanıyordum. Onlar tam bir Yahudi’ydi. Bunu garanti edebilirim” dedi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Kitabını yazması lazım hayatının... Azmin zaferi felan... Bence başlık "Mermeri Deler" falan olmalı, o şekilde.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sör, sizin yanınızdaki çaycı 120'nin efektlerini yapıyorsa, var sen düşün artık ILM'in çaycısı n'eyledi. 🙂 Fincher'ın yaş 18 miş yanlız ona mukabil dedim ben.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

FINCHER' a sormuşlar. Bir adam nasıl 18 yaşında İndustrial Light & Magic'te çalışır, soru bu. Çaycı bile olsan tamamdır yani.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

SEVGİLİ SİCKMAN benim yazılarımı okuyamuyaorsan artık yakın gözlük alma zamanın gelmiş sana ışık kursu da yetmeyecek sette napacan🙂 Vallahi ne yalan söyleyeyim okuyamuyaorum senin yazılarını, çünkü ok...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Boom Mikrofon Kullanımı

Giriş sinyalini kısın kullanırken. Alırken öyle duyabilirsiniz ama kurguda aynı duyum olmayabilir, değişebilir de yani.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Sayfa 213 / 244