Eklenen Forum Cevapları

Re: fl studio

Kaç yıldır bu programlarla uğraşırım, bir kere bile denemedim FL'i. O türden midi işleri yapmak için Reason kullanıyorum ama o da ne kadar kompleks olursa olsun dandik bir program nihayetinde. FL'e ço...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması

İki sevgili bulman daha kolay değil mi, niye erkeği bulup sonra kızı arıyorsun. Ya da Tolga Akman kendine bir sevgili bulsun, varsa daha iyi zaten onu oynat.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Yönetim

Sen de Alien oldun Ali. İsminle de uyumlu oldu ama artık alien'sin sen, lafına güvenilmez senin :). Mordevrimin dediği gibi yapıyorum ben de, aktif başlıkları görüntüle olayı her şeyi çözüyor benim iç...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Yönetim

Mail manyağı oldum sabahtan beri. Hepsini otomatik sildiriyorum artık, tek tek her başlığı kapattırmaktansa.

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Spoiler dalgasını boşuna koymadık oraya cemaat. Kullanın onu. Ben kullanmadan spoiler verenleri gördüğüm zaman değiştiriyorum mesajlarını. Ama ilerde bu tip mesaj çoğalırsa, düzeltilemez hale gelirse ...

17 yıl önce

Burası bs olmasın diye uğraşıyoruz işte.

17 yıl önce

Zepra, sen öyle düşünüyor olabilirsin ama işler pek öyle yürümüyor. Ben bir filmi izlememiş olabilirim, bu kimseye o filmin benim heyecan duyacağım zevk alacağım yerlerini önceden afişe etme hakkı ver...

17 yıl önce
Re: 5 KİŞİ ARANIYOR

Kenan'ın dediklerini kaale alın bence, oraya verdiğiniz 900'e pişman olma olasılığınız çok yüksek. Işık alıp-yapıp deneyerek öğrenmeniz daha mantıklı gibi sanki. Ama 900 çok para. Bak koskoca Sör Baco...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: ÜYELERİN FOTOĞRAFLARI

Baba sen zebrasın biz bir şey diyomuyuz, yüzümüze vurma bari.

17 yıl önce
Re: Elvis'i Nasıl Tavladım

Bu yarışmada ben, ercu, lostdream ve adlarını hatırlayamadığım iki kız aynı grupta beraber yarışmıştık. Ben barmeni oynamıştım hatta. İlk tanışıklığımız da oradandır bu arkadaşlarla.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Slumdog Millionaire

Siz üçünüz aynı çeşitsiniz demek ki. Ben Görkem'in yazdıklarını bir okuyayım en iyisi, benim göremediğim ne varmış bakalım.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Yılbaşı

Yolla bana da toker, ben bakayım bir şekline olmazsa.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: recep ivediki cekme teklifi size geldi ???

Alien'sin sen artık, kabul et kendinle yüzleş. Başlığı filmcilik tartışmalarına taşıyorum, daha uygundur orası.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Film müzik ve telif hakları

Bir eseri kendiniz dahi çalıp keydetseniz telifi düşmedikçe sahibine ücretini ödemek zorundasınız. Telif düşmesi dediğimiz şey eserin yayınlanma tarıhinden itibaren 75 yıldır. 75 yıl önce yayınlanmış ...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Sayfa 212 / 244