Eklenen Forum Cevapları

Re: Silinen/Banlanan Üyeler ve Nedenleri

Banlanan üye: mustafakenan Banlanma süresi: 7 Gün. Banlanma sebebi: Site genel uyum kurallarına aykırı mesaj atmak, yönetim mesajlarını değiştirmek. FF Yönetim.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Bundan sonra üyelerin mesaj editleme yetkileri ellerinden alınacak muhtemelen. Bir şey söyleyip sonra da bir başkası ona cevap verdikten sonra yazdığı şeyi editleyemeyecek kimse. Baco sol demiş mesaj...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

2- Sinirli hal ile cevap yazmayın, refleksif cevaplardan kaçının, yangınlara körükle gitmeyin. Başlığınıza cevap gelmedi diye kızmayın. Sizde sinir yaratan durumları yöneticilere şikayet edin, yönetic...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: 400yt ye ışık eğitimi

Bu etkinliğe katılmak isteyenler Bahar hanıma mail adresinden ulaşsın, daha fazla geyik dönmesin altında.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
21. İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali

Böyle adı büyük bir festival var, ama böyle dandik bir websitesi olacak iş değil. I Kiss You Mahir'in sitesi daha güzeldi bundan 10 sene falan önceydi. İnanılmaz. edit:

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Yahu bunlar ikiye ayrılmayacaktı ki. Festivaller ve Yarışmalar diye ayrı bir başlık olsun, Duyuru ve İlan başlığından ayrılsın demiyormuydunuz siz. Ben mi yanlış anladım.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Valkyrie

Bryan Singer'a yakışmamış bence de, daha iyi bir şey bekliyordum. Ayrıca Yani yetersiz ve özensiz bir hikayeye sahip film ne yazık ki.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Müdür, tamam işte ben de o kısmı söylüyorum zaten. Kapanmasaydı şöyle olurdu, açılsaydı başka türlü olurdu, Fatih İstanbul'u alamasaydı, Malazgirt hezimet olsaydı. Tarih okumayı seviyorum ben de, evde...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 202 / 244