sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Silinen/Banlanan Üyeler ve Nedenleri Banlanan üye: mustafakenan Banlanma süresi: 7 Gün. Banlanma sebebi: Site genel uyum kurallarına aykırı mesaj atmak, yönetim mesajlarını değiştirmek. FF Yönetim. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Bundan sonra üyelerin mesaj editleme yetkileri ellerinden alınacak muhtemelen. Bir şey söyleyip sonra da bir başkası ona cevap verdikten sonra yazdığı şeyi editleyemeyecek kimse. Baco sol demiş mesaj... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! 2- Sinirli hal ile cevap yazmayın, refleksif cevaplardan kaçının, yangınlara körükle gitmeyin. Başlığınıza cevap gelmedi diye kızmayın. Sizde sinir yaratan durumları yöneticilere şikayet edin, yönetic... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 400yt ye ışık eğitimi Bu etkinliğe katılmak isteyenler Bahar hanıma mail adresinden ulaşsın, daha fazla geyik dönmesin altında. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
21. İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali Böyle adı büyük bir festival var, ama böyle dandik bir websitesi olacak iş değil. I Kiss You Mahir'in sitesi daha güzeldi bundan 10 sene falan önceydi. İnanılmaz. edit: |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Yahu bunlar ikiye ayrılmayacaktı ki. Festivaller ve Yarışmalar diye ayrı bir başlık olsun, Duyuru ve İlan başlığından ayrılsın demiyormuydunuz siz. Ben mi yanlış anladım. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Valkyrie Bryan Singer'a yakışmamış bence de, daha iyi bir şey bekliyordum. Ayrıca Yani yetersiz ve özensiz bir hikayeye sahip film ne yazık ki. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Müdür, tamam işte ben de o kısmı söylüyorum zaten. Kapanmasaydı şöyle olurdu, açılsaydı başka türlü olurdu, Fatih İstanbul'u alamasaydı, Malazgirt hezimet olsaydı. Tarih okumayı seviyorum ben de, evde... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |