Eklenen Forum Cevapları

Re: Toplaşma - 30 Mayıs - Taksim

Nacizane benim de sana tavsiyelerim var Bekir. Site zaten film yapma aşamaları üstüne kurulu, arayacağın her türlü bilgiyi bulabilirsin. Forum ana başlıkları Film Yapımı-Öncesi-Filmi Çekerken-Çekim So...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Evet maestro tidi, kimsin nesin. İn misin cin misin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: kısa aksiyon filmi

Tabi çok görüntü dedik ama, filmi kaliteli kılan görüntü değil genellikle sestir... Saygılar ... Hay ağzına sağlık.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: forumdaki filmlerin afişleri

Oo süper haber. Ben söyleyecektim aslında ama çok iyi oldu bu.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: PC üzerinde FinalCut

Bir başlıkta anlatmıştım bununla ilgili bir çok şeyi. FinalCut'da kurdum ben ama sadece bakmak için, montaj falan işim değil çünkü, anlamam. Uygun donanımınız varsa deneyin kesinlikle.

Forumda FinalCut

17 yıl önce
Re: Yenilikler ve Duyurular

Film Fabrikası başlığı altındaki Duyurular/İlanlar bölümünde isyan çıkartan "Ayrılıkçı Festival ve Yarışmalar Gerillaları" kendilerine bir başlık açılması sonucu kontrol altına alınmıştır. Gerillaları...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
1 Dakikalık Kısa Film Yarışması

İSTANBUL KISA FİLMCİLER DERNEĞİ’NİN düzenlediği KISA FİLM YARIŞMASI 1(Bir) Dakikalık KISA FİLM YARIŞMASI "BİR DAKİKA KISA DEĞİLDİR..." Yarışmaya Katılım Koşulları: 1. Yarışmaya T.C uyruklu, amatör v...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Oyunculuk Semineri

OYUNCULUK MESLEĞİNİN SIRLARINI ÖĞRENMEK İSTERMİSİNİZ? Hepsi konularında usta oyuncu, yapımcı ve yönetmenlerle bir araya gelip, onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak ve oyunculuğa dair fikirleri...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: SEBEBSİZ AŞK

Eğer senaryo yazacaksan önce Türkçe yazımını geliştirmen gerekecek muhtemelen. Ben okuyamadım yazdıklarını.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: Acil Satılık- Hey 35 Dof Adapter - Videomic - Nikon 1.8 50mm

Bu msn anasını ağlattı zaten gençliğin.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: DVD'den ses almak

Ahah, süpermiş bu.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: bu videodaki şarkının ismini bilen varmı

Oha, yok böyle bir şarkı bu nedir yahu. Demek ki sadece tampon yokmuş, arabanın motoru da sağlam. Bu arada mesaj sayım 666 olmuş, bundan sonra mesaj atmayacağım, başkalarının mesajının içinden editley...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 200 / 244