Eklenen Forum Cevapları

Re: Takip Ettiğiniz Diziler

Eyüp, harbi döveriz seni bak, ağlata ağlata döveriz, izlete izlete döveriz. Lostdream'in dediği bence de doğru televizyon tarihinin en iyi dizisi.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

Ben bir sezon kadar falan izlemiştim, çok sarmadı nedense.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Sen de hoşgeldin Sinan.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Öyle galiba 3- Dil bilgisi kurallarına uyun. Bak ne diyorum dil bilgisi, yani İlkokul 1. sınıftan başlayarak öğrendiğimiz temel kurallar. En önemlileri: Büyük harflere dikkat etmek (noktadan sonra ve ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sebep derken, neden harfleri tam yazalım diyorsan eğer kurallar öyle. Başka da sebep aranacak bir hadise göremedim, ben anlamadım belki. Ha benim yazım böyle dersen sen bilirsin tabi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin,

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Olay nedir yahu, ben kaçırdım mesajı. Ne olmuş.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Scrubs

Friends... Ne friends?

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Arkadaşlar şu harfleri tam yazalım, bu forum geneline yapılan binbeşyüzüncü uyarı muhtemelen. Forum kurallarını okuyalım. Kırmızı olunca okunur belki, slm, asl, pls, tşk, öptm, by

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Yönetim Sistemi

Birine eşşeğin önde gideni demek hakarettir Franc. Tanımadığın kişilerden istediğin herhangi biri üzerinde deneyebilirsin. Sonuçlarına göre tekrar tartışırız. Bir kere küfür eden ile on kere eden aras...

17 yıl önce
Re: Yönetimle İlgili İstekler, Şikayetler, Övgüler ve Sevgiler

Siyaset konuşmayın diye saçma bir konu olamaz. Kimin neyi konuşacağını kontrol edemeyiz. Bizim böyle bir görevimiz yok sanıyorum. Olay üslub konusudur, eğer Engin Ardıç'tan ya da Aydın Engin'den hoşnu...

17 yıl önce
Re: Sanat-sinema terimleri sözlüğü sorunu....

Adam vikiden bahsetmiyor Dude, foruma yazdığın bir iletide geçen kelimeyi sözlüğe bağlamaktan bahsediyor. Yoksa vikide birbirine bağlayabiliyorsun tabi. Böyle bir şey güzel olurdu evet.

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: Sanat-sinema terimleri sözlüğü sorunu....

Daha önce sinema sözlüğü diye bir şey açılmıştı filmler ve sinema hakkında yazılan ama çabuk tırtladı, rakipler sağlam netekim. Ekşi formatına ben karşıyım, iki sebebi var. Birincisi forumu öldürür. İ...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: Yönetim Sistemi

Bu başlıkta nelerin olması gerektiğini, en yapıcı bir şekilde forumu nasıl daha iyi hale getirebilmeyi, seviyeyi koruyarak konuşabilmeyi diliyorum. Kendi önerilerimi ekliyorum. Kuralların daha belirgi...

17 yıl önce
Sayfa 193 / 244