Eklenen Forum Cevapları

Re: Yönetimle İlgili İstekler, Şikayetler, Övgüler ve Sevgiler

Şimdi senin yazına cevaben "bu da fikir, işine gelirse" deyip geçseydim hoş olur muydu? Olurdu veya olmazdı, kimse bunu tartışmıyor Eyüp. Kimsenin böyle bir "ders"e de ihtiyacı yoktu. İroniye geçmeden...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Yapılan uygulamaları görüyorsunuz ve rahatsız oluyorsunuz anlıyorum. Ama iki şey var bunları da bilin diye yazıyorum. Birincisi biz de rahatsızız, kimseyi uzaklaştırmak hele ki katılım gösteren üyeler...

17 yıl önce

bik bik bik Hepa'nın banlandığı başlıkta Bahar Hanım'aSevgilime en son olarak 200 milyonluk dantelli iç çamaşırı takımı almış bir insan olarak, büyük bir gaflet ve delalet içerisinde olduğumu anladım....

17 yıl önce

Yahu biz de bu işin okulunu okumadık zaten Franc, hasbelkader takılıyoruz yani. Yöneticilik dersi ne demek, ne düşünüyorsanız yazın, doğruyu bulalım.

17 yıl önce

Ha banlanmış ha silinmiş çok farkeder mi. Sonuçta ikisi de uzaklaştırma eylemi nefretle alakası yok yani. Daha önceki örnekler de aynı şekil zaten. Hoş bir olay değil evet ama kimse de sabah uyanıp du...

17 yıl önce

Evet hakaret etti banlandı, sen ondan sonraki kısmı es geçebilirsin ama biz geçemiyoruz moruk. Yazılı kurallara bağlı kalsak kimse yazı yazamaz bu forumda, yumuşayabildiği kadar yumuşuyor. Ama bir yer...

17 yıl önce
Re: Hüngür hüngür ağladığınız sahneler ?

Bir açıdan da Babam ve Oğlum hedeflediği şeyi yapıyor olabilir mi. Yani hedefi insanı duygulandırmak belli ki, tamam. Ama bir filmin duygusal sahnelerini çekerken yönetmen o duygusallığı karşıya geçir...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İsteyip de bir türlü izleyemediğiniz filmler....

Stalker'ı izlemedin kıyamet sonrası filmi çekeceksin, aferim.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Eylem olayları karıştırıyorsun moruk. Ortada başka bir durum var senin üzerinde hiç durmadığın, benim mesajımda hiç okumadığın, hiç alıntılamadığın bir kısım var. O yüzden işi yine Ice yaptıysa Kezzap...

17 yıl önce

Ali,Ben de çok vakıf değilim Ice ile Kezzap arasındaki mesajlara falan, bu konuda Özgür de, Kezzap da, geçen gün ben de eğer kurallara uyacaksa foruma girsin diye yazmışız. Daha bir kaç dakika önce ko...

17 yıl önce
Re: bunlar omuz stativleri ise yariyormu

Başlığı "kamera zımbırtısı" şeklinde değiştirelim 😀

Forumda DIY - Kendin Yap

17 yıl önce

Evet geçe gün daha önce forumdan uzaklaştırılmış bir kişi hakkında "yapılan yanlıştı" diyen arkadaşlarımız vardı. Bu düşüncede olan varsa buradan söylesin konuşalım nerede, nasıl bir hata varmış anlay...

17 yıl önce
Sayfa 194 / 244