Eklenen Forum Cevapları

Re: Dinlediğiniz Müzikler

"Yu Saylon" diyor her şarkıda. Ya çok BSG izlemişler ki çok ihtimal vermedim, ya da Manowar'ın steel ve king olayına farklı bir açıdan yaklaşmışlar. Güzel grup netekim.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sennheiser MKE 400

MKE-400 kameraya hot-shoe bağlantısı ile takılıyor. Kablosu da boom mikrofonu olarak kullanmak için kısa. 300 dolar çok pahalı fiyat bence bu tip bir mikrofon için. Bununla film çekemezsiniz, boom içi...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Güncel En iyi donanım önerisi.

Mac OSX için Nvidia ekran kartı, Gigabyte anakart. Yoksa FinalCut'ı unut derim.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Dünya'nın Sonu ve Gelecek Üzerine

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Harddisk Kurtarma İçin Tavsiye

300 GB olana Xp kurdum MacOsx'i silip, oradan kullanıyorum şu anda. Dediklerini bir deneyeyim sonra zaten bunlar da olmazsa ben buradan basıcam kalayı kasasına da, terrasına da, baytına da. Sen de peş...

17 yıl önce
Re: Boom Mikrofonu Önerisi

Aleti eline alıp bir kurcalarsan hemen hemen aynı yapıda olduğunu göreceksin ikon.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Harddisk Kurtarma İçin Tavsiye

Hepa, öncelikle Windows XP kullanıyorum. Dediğin hata doğru muhtemelen. Taktığım harici disk, benim sistem (1tb - XP) diskimin başlangıç cart curtlarını bozdu. Bir de 300gb lık bir harddiskim var. Şim...

17 yıl önce

Çok fena kafalar karışmış burada.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce

Dönüştürücü kaliteyi düşürmez. Mono/Stereo konusunda ise kafanız karışmış. Mikrofonlar monodur. Directional ile Mono/Stereo farklı şeylerdir. Rode videomic ile ntg-2 arasında fiyat farkından da anlaya...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Michael Jackson öldü!...

Evet öyle basit bir beyazlaşma harekatından fazlası var aslında. Ama bilmeyenler için bu bir acaiplik gibi algılanıyor tabi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Jackson öldü!...

Kaset alma olayından önce TRT radyosundaki programın günü-saati-çalacağı şarkılar bile önceden belli olduğundan, şarkıları eski kasetlere kaydederdim ben. İlk MJ dinlemem de öyledir zaten. Sonra ilk d...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Jackson öldü!...

Baco, bu işin zamanı mamanı yok moruk. Her konserde gazlamalar olur, yazılar mazılar, görüntüler falan. Michael'ı 30 metre mesafeden seyredince konser başlamadan yazan "King Of Pop" yazısının doğruluğ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Sayfa 187 / 244