Eklenen Forum Cevapları

Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Vay vay kimleri görüyorum. Avatar süpermiş Aykut, hoşgeldin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Kullanilan Müziklerin Telif Hakki

Hangi plak şirketi basmışsa o albümü onlarla iletişime geçmen gerek. Besteciyi icracıyı araman vakit kaybıdır.

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız?

Kurcalama Özgür oraları. 10 sene sonrasını düşündüğümde uykularım kaçıyor. Zor Baba'daki de Niro'ya evrilmeyi düşünüyorum.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Hassas mesele: İdam ve Şiddete Karşı Şiddet

Adam sana silah çekse, sen de kafasına vursan ve adam ölse, sana yine de ceza geliyor. Oysa adam seni vursa ufak bir ceza ile yırtıyor. Adam senin evine girse, çocuklarının odasında adamı çıplak yakal...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ben ne olursa olsun devlet suçlarını o kapsama almazdım. Orada çok değişken var çünkü, birden fazla. Ama adam çocuk tecavüzü, beş kişiyi kesti, kaynıyla planlayıp öbür gelini öldürdü falan bunlarda de...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bir şeyi kabul etmek lazım idam midam derken. Dünya eskisinden olduğundan çok daha hızlı evriliyor artık. Üç beş senede umulmadık şeyler oluyor, nüfus her on senede bir artış hızını katlıyor, arttıkça...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

E onu konuşuyoruz işte Türkiye'de adalet yok diye. İnsan, devletten üstte olmalı. Dünya'da nasıl bilmiyorum ama bizim devletimiz kendisine karşı işlenen suçları insana karşı işlenen suçlardan daha üst...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Şehnaz Erkekler Korosu

Filminiz çok güzel olmuş, elinize sağlık. Ama niye ansayfaya göndermiyorsunuz filminizi arkadaşlar. Forumda yayınlanacak bir deneme filminden çok ötesinde bir uğraş var burada. Tekrar tebrikler.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Forumdaki başlıklar standart hâle getirilsin. Tümü büyük harfli başlık kalmasın, başlık cümlesi bir soruysa bunun için üç tane soru işareti, birkaç ünlem, sayısız nokta konmasın, baş harfi büyük diğer...

17 yıl önce
Re: Hassas mesele: İdam ve şiddete karşı şiddet....

Caydırıcı ile engelleyici arasında fark vardır. Tam da benim anlatmak istediğim fark. Müebbet hapis ile idam arasındaki fark gibi. Biri caydırır, diğeri engeller. Suçların ikiye ayrılması lazım ama ön...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Yönetimle İlgili İstekler, Şikayetler, Övgüler ve Sevgiler

Ahmet, bir şeyi savunmaya çalışıyorsun ama neyi savuduğunu ben anlayamadım. Birazdan sen de anlayamayacaksın. Şimdi forum ortamında en nefret ettiğim şekilde cevaplayacağım. Bu son inşallah. Dedin ki,...

17 yıl önce
Re: Michael Jackson Öldü!...

Durun bakalım yahu, daha yeni sağmaya başladılar. Hemen öyle gerçekler çıkar mı ortaya, daha karpuz kesecekler. İyice bir sağsınlar sonra gerçekler çıkar belki ortaya.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Hanzo - 3D Animasyon

Ben ilk gördüğümde başlığı vimeo hala render yapıyordu, ya da öyle bir şey. Şimdi izledim güzel denemeymiş müzikler hariç, Baco'nun da dediği gibi bu işler ekip işi tabi biraz.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Hassas mesele: İdam ve şiddete karşı şiddet....

Dünya üzerinde adalet yok ve ben olacağına da inanmıyorum. O yüzden ne desem boş geldi. Olay olduktan sonra ne fayda artık, olmadan önce çözmek lazım. Böyle düşünmez isek hiç bir zaman ilerleyemeyeceğ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 185 / 244