sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ama o başlattı, gördün. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Olm sonrakini internetten buldum. İlk haber NTV den. Zaten bak NTV euro bazında vermişti 6 milyon diye, internette dolar var 8 milyon. Demek ki buradan bir şey çıkar mı diyorum ama çıkmadı. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Oooo hemen de kızıverdin bakıyorum. Hangi kanalı izlediğimi hatırlayamadığım için yazmadım. Öyle bir kaç saniyede gördüğüm haber. Ama doğru haber, bizde palavra yok netekim. Ama NTV. Ama izlemen lazım... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ntv izlemen de lazım demek ki arasıra, sadece okumakla olmuyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Yapılan satışın toplam değeri 8 milyon dolar olarak açıklanırken, firmanın Pirate Bay'ı yasal bir platform olarak kullanma yönünde adımlar atacağı belirtildi. Öte yandan birkaç gün önce Pirate Bay ta... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Korsana bir şey olmaz değil. Herkes bilir ki bu geminin kaptanı Piratebay dir. Torrent olmasa rapidshare upload edecek dosya bulamaz kimse. Torrent yoksa korsan da yoktur. Tabii ki korsan bitmedi ama ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Bu ikinci bölümün tasarımı zaten. İlk bölümde çok farklıydı. İkinci oyun iyi olacak inşallah, İtayla'nın üç büyük kentini modellemişler. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Piratebay 6 milyon euroya satılmış. İnternette korsanlığın kalesi yıkılmış oldu böylece. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Uzun zamandır gördüğüm en iyi karakter tasarımı. Assassin's Creed. Haşhaşiler ne enteresan konu ama, değil mi. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: TEST ALANI olmuş bu |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: TEST ALANI kuyik muyik test |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Yenileri eziyosunuz kardeşim, adalet istiyoruz. |