Eklenen Forum Cevapları

Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Ercan youtube a giremiyorum deme bana. 😀

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Valla bana pek hristiyanlar yapmış gibi gelmedi. Ama sen öyle diyorsan öyle olsun.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Kezzap şu alıntılardaki video linklerini silsek daha güzel olmaz mı. Aynı sayfada on atne video olmasın sonra. Fikir yani.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Nüfus konusu çok önemli konudur. Burada anlatılanların bir çoğu doğru ama böyle bir aşağılık kompleksi ile birleştirince içerik kayboluyor maalesef. Nüfus konusu için tam olarak geçerli olmamakla bera...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Işık

Yerli Film, filmini izledim ama hiç bir şey anlamadım. Kim o ne yapıyor hiç bir şey anlaşılmıyor. Işığa ulaşmak için çalışmalısın ama film çekmek için de çalışmalısın. Bu film değil çünkü. Bir de yaza...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Böyle bir muhabbetin geçtiğini hatırlıyordum ama nerede olduğunu hatırlayamadım. Arama yaptım filmin ismini de yazmamışsın içeriğe, pişti yaptım bende.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Geliyor, District-9. Microsoft, yapım şirketi bulma konusunda sıkıntıya düşmeden önce Halo filmi üzerinde çalışan Peter Jackson ve Neill Blomkamp'ın District 9 projesi tamamlanmak üzere. Filmin içer...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

The Last Airbender.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Quadro fx 1800 ile hangi anakart ?

Gigabyte iyidir.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Don Kişot efendi, onu buraya yazmadan önce sorsaydın ya bana. Hemen celallenmişsin yine, çekmişsin baltaları yok destek bekliyorum, yok her türlüsüne giderim falan diye. Onu ben yaptım ama kaldırmayı ...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Ne Varsa Sokakta Var

Valla dalga geçiyor.

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: Okula gitmek gerekli mi

Okulunu okuyan var, okumayan var. Görünen şey, yapmayı istemek ve çok çalışmak.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 183 / 244