Eklenen Forum Cevapları

Re: Boom Mikrofonu Önerisi

Rode videomic fiyatından da anlaşılacağı gibi bu işlerin en alt seviyesi. Kendi hotshoe bağlantı kısmıyla beraber gelmesi de kamera üstüne monte edilerek kullanımının desteklendiği anlamına geliyor za...

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Bence bu listeyi madem ortak filmlerin çokluğu oluşturacak, o zaman 10 filmlik bir liste yapıp oradan sonuçta 20 filmlik listeye ulaşmak mümkün. 10 filmlik liste daha kolay netekim. 20 film çok.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Ben de bir liste yapsam 79 öncesi filmler o listeye girer. Çok değildir ama girer. Fakat Bünyaminin demek istediği şey başka tabi ona da hak vermiyor değilim. Düşünmüştüm daha önce, zamanına göre iyi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Michael Jackson öldü!...

Heyecanla bekliyorum abi tanışma hikayenizi. Yanlız MJ'i dünya işleriyle karıştırmamak lazımi kendisi bu dünyadan değil netekim :).

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Michael Jackson öldü!...

Abi bu klip 7 miyon dolar, benim bildiğim tarihin en pahalı müzik videosu da budur. Star olmak böyle oluyor işte maalesef. Her şeyin bedeli var.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
7. METRO Group Kısa Film Yarışması

Son başvuru tarihi 09 Kasım 2009. SEÇİCİ KURUL Başkan 1- Engin Yiğitgil / Türsak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Seçici Kurul Üyeleri 2- Atilla Dorsay / Sinema Yazarı 3- Fadik Sevin Atasoy / Oyuncu4- ...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
JCI İstanbul Crossroads

JCI İSTANBUL CROSSROADS 4. Uluslararası Kısa Film Festivali 2009 "Kültürler Arası Diyalog ve Göç" SON BAŞVURU TARİHİ: 20 EKİM 2009 SALI Festivalimiz, bu yıl dördüncüsü düzenlenen, amacı dünyada göç k...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Bir buna çok gülerim bir de Ya Nasip'e. Ebu Fısar'ı tahttan indirecek video görmedim internette.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Işık

Sevdiğimden güzel kardeşim sevdiğimden eheh :). Yok ya kızmadım ben niye kızayım, hamster falan görmedim sadece, siz nasıl gördünüz benim dizüstünün monitöründen mi oldu acep ona işkillendim sadece. B...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Işık

Sence film, bence değil. Ben ne hamster gördüm ne de başka bir şey, siz gördünüz size film oldu. Anlamayacak bir şey yok enjeksiyon, yazmışım niye olmadığını.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Ya yaramaz mı, ben kapalı olduğunu bir iki hafta önce öğrendim youtube'un.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Bilgisayarında şurayı bul. C:WINDOWSsystem32driversetc O klasörün içinde bir "hosts" dosyası olacak. Onu notepad ile aç. İçindeki yazıların en altına gel ve şunu yapıştır. 208.117.236.69 youtube.com "...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Anlaşıldı tamam.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 182 / 244