sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Boom Mikrofonu Önerisi Rode videomic fiyatından da anlaşılacağı gibi bu işlerin en alt seviyesi. Kendi hotshoe bağlantı kısmıyla beraber gelmesi de kamera üstüne monte edilerek kullanımının desteklendiği anlamına geliyor za... |
Forumda Ses ve Kayıt |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Bence bu listeyi madem ortak filmlerin çokluğu oluşturacak, o zaman 10 filmlik bir liste yapıp oradan sonuçta 20 filmlik listeye ulaşmak mümkün. 10 filmlik liste daha kolay netekim. 20 film çok. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Ben de bir liste yapsam 79 öncesi filmler o listeye girer. Çok değildir ama girer. Fakat Bünyaminin demek istediği şey başka tabi ona da hak vermiyor değilim. Düşünmüştüm daha önce, zamanına göre iyi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson öldü!... Heyecanla bekliyorum abi tanışma hikayenizi. Yanlız MJ'i dünya işleriyle karıştırmamak lazımi kendisi bu dünyadan değil netekim :). |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson öldü!... Abi bu klip 7 miyon dolar, benim bildiğim tarihin en pahalı müzik videosu da budur. Star olmak böyle oluyor işte maalesef. Her şeyin bedeli var. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
7. METRO Group Kısa Film Yarışması Son başvuru tarihi 09 Kasım 2009. SEÇİCİ KURUL Başkan 1- Engin Yiğitgil / Türsak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Seçici Kurul Üyeleri 2- Atilla Dorsay / Sinema Yazarı 3- Fadik Sevin Atasoy / Oyuncu4- ... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
JCI İstanbul Crossroads JCI İSTANBUL CROSSROADS 4. Uluslararası Kısa Film Festivali 2009 "Kültürler Arası Diyalog ve Göç" SON BAŞVURU TARİHİ: 20 EKİM 2009 SALI Festivalimiz, bu yıl dördüncüsü düzenlenen, amacı dünyada göç k... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Bir buna çok gülerim bir de Ya Nasip'e. Ebu Fısar'ı tahttan indirecek video görmedim internette. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Işık Sevdiğimden güzel kardeşim sevdiğimden eheh :). Yok ya kızmadım ben niye kızayım, hamster falan görmedim sadece, siz nasıl gördünüz benim dizüstünün monitöründen mi oldu acep ona işkillendim sadece. B... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Işık Sence film, bence değil. Ben ne hamster gördüm ne de başka bir şey, siz gördünüz size film oldu. Anlamayacak bir şey yok enjeksiyon, yazmışım niye olmadığını. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Ya yaramaz mı, ben kapalı olduğunu bir iki hafta önce öğrendim youtube'un. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Bilgisayarında şurayı bul. C:WINDOWSsystem32driversetc O klasörün içinde bir "hosts" dosyası olacak. Onu notepad ile aç. İçindeki yazıların en altına gel ve şunu yapıştır. 208.117.236.69 youtube.com "... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Anlaşıldı tamam. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |