sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Aa bir de o var bak Hadise'yi de sevmiyorsun, Atiye Matiye diyorusun. Eyüp çıtayı aştın bak. İndir o bacağı, bacağını indir. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Eyüp, çok dikine gidiyorsun bak. BSG'yi sevmiyorsun, Mars'ı sevmiyorsun, Tesla'ya iyi ki öldü falan diyorsun, indir o elini, o elini indir. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Google'dan da anlaşılacağı gibi bugün Tesla'nın doğum günüdür. Çok büyük adamdı rahmetli. Belki de gelmiş geçmiş en büyük bilim adamı ve mucitti. Yazık oldu, ne zaman aklıma gelse içim kötü oluyor. To... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Bu son dediğin olsun Eyüp. Bir başlık açarak bütün listeleri oraya taşıyabilirsin. O başlıkta muhabbet dönmez ve sadece listeler olur. Aynı başlığın muhabbetini burada çevirmeye devam ederiz. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Olsun, birisi liste atana kadar arayı dolduruyoruz işte. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Gerçekten deli yağmur yağdı yanlız, motorcular köprüaltlarına sığındı ben yoldaydım o ara. Mars'ın yeşillendirildiğine ömrüm vefa etmezse böyle bir mezar taşı koysunlar Grand Canyon'un bittiği deltaya... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film İyice ısınmadan dünyadaki petrol biterse yırtma şansımız var yani demek ki. Zaten bu yüzyılda biter bu petrol, kutuluruz. O zamana kadar da biri soğuk füzyonu bulur herhalde eşşek değiller ya artık. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Mısırlı bando ekibinin mi hikayesi. Eyüp bu nedir baba, "Michael Jackson şarkıcısının mı cenazecisi" eheh, 2-1. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor! Bu önceki sayfalardaki tartışmalara istinaden şöyle bir şey demek istiyorum: En İyi FilmlerinizEn Sevdiğiniz Filmlerinizve İzlenilmesi Gereken Filmler Biz bu üçünü karıştırıyoruz. Bu nedenle de listel... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bugüm bir kez daha gördüm ki küresel midir bilmiyorum ama bir ısınma var. Hem de çok fena. Patır patır ter atıyorum Düden Şelalesi gibi. Bu havada İstanbul'da olup da küresel ısınma yoktur diyen gelsi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var ! Olur öyle |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |