Eklenen Forum Cevapları

Re: Vimeo Videoları

Buraya video atan güzel yurdumun güzel insanları, videoları embed edelim. Alttaki hızlı cevap alanının solunda "Biçim Kodlarını Aç" kutusunu işaretleyip [ vimeo ] - [ /vimeo ] dalgametrelerinin arasın...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Evet, bakınız Karafatma dediğimiz mahlukat-ul böcek.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Dude, bana mantıksız geliyor moruk bazı açılardan ama şimdi onun tartışmasını yapamayacağım burada. Yanlız sağır olmaması şartı ve bazı cinsleri ayırarak kediler denileni anlıyorlar. Benim ikinci kız ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Her haltı da evrime bağladın ya, hasta oluyorum sana. 1000 yıl da geçse kedi kedidir kardeşim. Sahibini tınlamaz, neden. Çünkü sen yemek vermesen o gider kendisi bulur, senin yanında oturmasa gider ke...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Dişi mi baco.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Erçin, aynı listeyi buraya da atarmısın.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Dur dur ben vurayım da ölsün. 😀 Yanlız böyle bir şey varmış. Çok acaip. Bir alttaki ise yok artık.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Michael Jackson Artık Yok

Anma töreni budur. Las Vegas'ta yapılan düdük gibi değil. &

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bence de eğlenceli. Mesela şu son mesajında yazdığına göre makina üretenlere sanatkar dedin ve gişe filmlerinde yapılan işi de aynı potaya attın. Ama makina üretenler mühendistir aslında ve bazı kimse...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Görkem, öncelikle araba konusuna yeni bir açılım getirdiğin için tebrik ediyorum :). Fakat ben hala Metropolis'i listeme almamakta kararlıyım. Çünkü hegel'in verdiği örneği tersyüz edip de size sunabi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bu kırılacak bir zincir değil gibi o zaman. 3 tane (ya da 2) liste çıkarmamıza neden oluyor sadece. Yo öyle değil. İsteyen öyle yapsın listesini, isteyen öbür türlü yapsın. Kim nasıl algılıyorsa öyle...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bir örnek daha vereceğim. Şu eşsiz Metropolis. Bu film, sevilebilecek çok az tarafı olan bir film. Birçok açıdan günümüz sinemaseverlerine, hepimize yabancı bir film. Gerek tipleri, gerek oyunculuklar...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Eyüüp, pabucu yarııım. 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 177 / 244