Eklenen Forum Cevapları

Re: "Tabiat Üstü" / Psişik Olaylar / Fenomenler

Einstein'ın dininin adı matematikti muhtemelen. Tanrı zar atmaz diyerek her şeyin belli bir sistem ile yürüdüğünü ve açıklanabilir olduğunu kastediyordu muhtemelen. Tabi bunu istediğiniz her dini inan...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Sevdiğiniz Film Türleri

Ben basite indirgeme olsun diye yazmadım Ali zaten, konu yönetmenlerin değil türlerin seçimi diye yazmıştım onu. Yoksa dediğinde haklısın o filme dram da diyebilirsin ve ben de hayır demem buna. Ama ş...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

İyi de İstanbul Adam Mickiewicz Müzesi'nden başka müze beleş olmamış İstanbul'da, nasıl iş bu.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Sevdiğiniz Film Türleri

Yönetmen kategorisi değil ki bu, film kategorisi. Kubrick'i bir yere koymaya gerek yok. Shinning-Korku, Full Metal Jacket-Savaş, 2001-Bilimkurgu, Clockwork Orange-Dram.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Oyuncu kadrosu harikaymış yalnız.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: hale&jale

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Hehe, burası sözlük değil yahu anket yapmak serbest :). Yazın sıcağında zaten ne film var ne hal var, iyidir anket. Görkem'in başlıklarındaki dört nokta ekolünü ben düzeltiyorum başlık açtıktan sonra ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En sevdiğiniz film türleri....

Ben karar veremedim, seçenekler çok geldi bana.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: hale&jale

Güzel olmuş, forumda en altta yazdığına göre doğum günün de kutlu olsun.

Forumda Arşiv

17 yıl önce

İnsanın derdi zamanı kontrol etmeye çalışması. Baco'nun dediği zamandan mekandan bağımsız bir enerji ise zihin ya da ruh ya da her ne ise adı, zamandan daha ötede bir şeydir. Dolayısıyla zaman gibi ön...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Olasılıksız'ı okudum ve herşey öyle mantıklı geldi ki... Ne diyorsunuz? İlk on sayfada uyudum her seferinde, eşim bitirdi ama galiba sormam lazım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

En iyi fragmanlar listesi yapmışlar, yaz ile birlikte bir listemania başladı. Kendimi liste yapmaktan alamıyorum, en uyuz olduğum on insan, en çabuk gazlayan 8 şarkı, en çabuk küfrettiren 5 lider, en ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Ankete iyi sardınız bakıyorum.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

İlhan, Jefferson Airplane budur.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 176 / 244