sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: hale&jale Ya ben hiç anlamıyorum kardeşim ya, cık cık. Bırak ya. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Din konusu beni bağlamaz Eyüp. Hep aklıma Cem Yılmaz'ın verdiği örnek geliyor. Aynı havayı soluyoruz ama içeride ne yapıyorlarsa bazılarında farklı etki yapıyor. Benim için olay insandır. İnsana bakar... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Zepra benim için farketmez, yaptığını açıklamaya çalışacağına mesajını düzeltebilirdin, madem yanlış anlaşılıyor diye değiştirebilirdin, sadece nezaketten yani. Ama madem açıklama yaptın o zaman ben d... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Hey hey hey, bir saniye kimse kimseye aptal falan diyemez bu forumda. Ya ben sileyim ya sen sil. Tartışmayı bilmiyorsan yazma. Aptal falan ne demek yahu. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Zepra'nın dediklerine büyük ölçüde katılıyorum. Ama Avrupa Birliği falan işte tartışılması lazım, bize çok mu lazım diye. Fakat insan hakları önemli, çok önemli. Bir şey daha söyleyeyim ki siyasi tart... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ben hâlen daha böyle insanların dini kıyafetleri özgürlük kabul etmelerine şaşırıyorum. Bana kalırsa haç kolyeleri dahi yasaklanmalı. Yahu bırak, bu forumda bile Türkiye'ye şeriat geliyor dediğinde pa... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Eyüp, benim kendi kanaatimdir, yanlış anlamayacağını biliyorum ama yine de baştan kırdım testiyi. Dediklerimin yarısını anladın, ama diğer yarısını anlamadın. İktidar dedim, sen yanlış yorumladın. Ben... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Eyüp, o işler öyle olmuyor. O cenahtan biri senin yukarıda yazdıklarını okuduğu zaman "çevremizde bir sürü var dediğine göre bizi bu ülkede istemiyor" diye düşünüyor. Bu kapışma böyle sürüyor gidiyor.... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Beyin gücüyle hareket eden mekanik kol. ABD'de yürütülen çalışmada, bir maymun, beyin gücünü kullanarak mekanik kolu hareket ettirmeyi başardı. Uzmanlar, yakın gelecekte sistemi insan üzerinde denemey... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Koleksiyon yapmayın, sağlığa zararlı. Bütün topladığınız şeyleri dağıtın sağa sola eşe dosta, rahatlayın. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Tabiat Üstü" / Psişik Olaylar / Fenomenler Fotonun bu tavrı ise insanı korkutuyor gerçekten. Sırf hangi yarıktan geçtiği anlaşılıyor diye tek yarıktan geçmesi, hangi yarıktan geçtiğini anlamak için bir gözlem yapılmadığında ise iki yarıktan da... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Bu tip listeler müzikte genellikle tarz baz alınarak yapılır. İngiliz müzik dergileri her sene yapar böyle listeler. Aynı dergilerin bir de gelmiş geçmiş falan diye listeleri var ama oradada genellikl... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Tek kelimeyle çoksüperolmuşmanyakolmuş. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Sevdiğiniz Film Türleri Benim için film türleri, iyi film ve kötü film olarak ikiye ayrılır normalde. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |