Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Bir kere deneyeyim dedim sör ya, olmadı ama di mi :).

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Gerçekleri göstermek istese kaldırımları çekerlerdi. Reklam bu adı üstünde işte. Fıkrası var çok kısaca, ölmüş-demişler ki cennet/cehennem-bakalım demiş-bakmışlar cennet sıkıcı ye iç yat-cehennemde he...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Yakında en iyi 20 Türk Şarkısı Listesi çıkacak ili ona çalışıyorum :). Kayıt kötü ama idare et.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Seni barda görmüştüm diyor ya şarkının başında, bir gece dolaşıyorum öyle eski zaman. Aa bir baktım Ünlü yeni albüm tanıtım olayı, hem bedava hem de iki şarkılık Ünlü kaseti veriyorlar. Zaten kaset ol...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet ucuzladı! Vatana millete hayırlı olsun

ADSL kullanıcılarına müjde Mahkeme, milyonlarca ADSL kullanıcısının dert yandığı bir konu hakkında tüketicilerin lehine karar verdi. İşte o karar... Konya Tüketici Mahkemesi, sabit telefon hizmeti olm...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: FF Portal Sistemi v.2

Yok öyle olmaz, başka çözüm lazım.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Inglourious Basterds

Onun iyi dediği filmin yönetmeni 3 ay yaşamaz.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Sonuçta kullanıcı adı alınması zorunluluğu doğacağı için url'de ne yazdığı çok önemli değil aslında. İmdb'de " onclick="window.open(this.href);return false; şeklinde yazıyor. Girdiğimiz zaman kim oldu...

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Maradona'dan büyük topçu, Nietzsche'den büyük yazar tanımam.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

İsim soyisim iyidir, herkes adıyla sanıyla olsun bence. Kullanıcı adıyla ciddiyeti kalmaz, kim kimdir bilelim, herkes bilsin.

17 yıl önce
Re: uğultu sorunu..

Sinyal giriş seviyesini düşürürsün, işe yarayabilir.

Forumda Ses ve Kayıt

17 yıl önce
Re: Inglourious Basterds

Şerefsiz Pijler olması lazım bence.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Özgürlük Meselesi

Benim aklım almıyor çünkü ya ne dediğini bilmiyorsun, ya da dalga geçiyorsun. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi bireylerin sokakta haç işareti bulunan kolye takmasını mı yasaklamış, başörtü ile gezen kad...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Özgürlük Meselesi

Ya Dude yani benim aklım almıyor nasıl böyle bahane üretiyorsun, kendince her şeyi çeviriyorsun. Yapma böyle güzel kardeşim. Bahsettiğin şey senin üzerinde baskı yaratıyor demek ki. Dini sembol taşıma...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 174 / 244