Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Yok Ali sana demedim tabi, o Dude hergelesine demiştim ama hadi konu sapmasın dedik, boş tartışma olmasın yani. Şimdi şunları söyleyeyim de öncesi için. Bu dünyadaki ciddi hiç bir araştırmacı, bilima...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Filmlerden İzlenilesi Sahneler

Ya bir de Snake Eyes'ın girişi var ama sadece İspanyolcası var youtube'da, onu da koymak lazım. Süperdir.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ben sadece bir konuda tek otoriteyim, o da kendi fikirlerim. Bugüne kadar bu konuda bir kanıt olması olmaması beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası. Yalanlanması ve çürütülmesi için bir kanıt aranması ger...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Demirkubuz'un yeni filminin afişi.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Amerikalılar aya gidişlerinin 40. yılını kutluyorlar fakat bu sahtekarlığı gören insan sayısı her geçen sene artıyor. En azından bu tarafı sevindirici. Bir insanı kandırmak küçük bir adım, insanlığı k...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Görkem alttaki linktekileri yap moruk, açılsın youtube mutube ne varsa. " onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Görkem videoları paylaşalım diye açtı bu başlığı Kezzap yanılmıyorsam üstad. Yani ilk yazdığı iletide öyle bir hava estiriyor sanki. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Premiere Pro Encoding Hızlandırma ve Rapihd

Bilgiler için çok teşekkürler.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

Şakayla Karışık Sadri Alışık. Türk sinemasındaki en sevdiğim aktörün en sevdiğim filmlerinden birinin girişi. Neşeli tarafından.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

İnternette saklamak en mantıklısı dosyaları falan. Skydrive 25gb alan veriyor herkese. Ben ne varsa dolduruyorum arşivlenecek, resim mesim ne bulursam.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Zarardan kardasın moruk, ne koparırsan hesabı. Neyse giden gitti artık.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Senaristler Burada!

Payitaht'ın dediği doğru, daha fazla detay verirsen içerik hakkında daha sağlam dönüşler alırsın. Cv isteyene cv sorulması ise seni kızdırmasın, doğrusu odur. Yine de sana kalmış tabi.

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Moruk büyük geçmiş olsun. Nüfus kağıdına da ilan vermeyi unutmayasın. Her türlü pislik beklenir bu şerefsizlerden.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Bergen tırt da Müslüm çok fena oldu yahu. Şarkı söylerken yılların tecrübesini deneyimini sesinde hissedebiliyorsunuz artık. O eski dumanlı kafa isyankar Müslüm değil bu yenisi, gerçekten mükemmele ya...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 173 / 244