Eklenen Forum Cevapları

Re: Amaç: TDK'na açık mektup sunmak!

Önemli olan edebiyat profesörü gibi hatasız yazmak değil, hatasız ve düzgün yazmaya çalışmak ve hata gördüğü yerde yazısını imlasını, konuşmasını düzeltmek zaten.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İki dil bir bavul

Fragman güzel olmasa da film güzele benziyor.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

2000 lerin en iyi yönetmeni derim, hatta dedim.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: dabbe2- 388@0

Ooo hayırlı olsun. İyi gider umarım.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Bak mesela tam zıt taraflardayım sizinle. Ben İntelciyim, Macintosh da Intel'e geçti. E ben zaten Apple'ın emrine amade köpeğiyim :). Pahalı olmasına rağmen gider önce Sony'e bakarım bir malı mesela. ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce

Öyle değil işte o iş. Çakmağa geldimi duramayıp alıyosun ama burda hangisi iyiyse o diyosun. Öyle değil :).

17 yıl önce

Bu modeller böyle baco. Bende de playstation hastalığı var, daha iyisini de yapsalar gidip onu alırım habire de öbür konsollara bok atarım. Böyle bir psikoloji var çözemedim ben de sebebini, ama zevkl...

17 yıl önce
Re: Chuck Norrisi Beklerken

Oğlum ne dümenler dönüyo burada, habire gönderiyorsunuz biraz da bana gönderin ben de bakayım nedir, ne değildir. Ne biçim film bu :).

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

İşte bu.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Bir iş için Türk filmi müziği örneği ararken buldum bunu. Özellikle 2. dakikadan sonra Piç Rıza Robert Widmark ile Gülşen bubikoğlu resminin üzerine çalan şarkı ve ondan sonra Zeki Alasya'nın resmi üz...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: The adventures of tintin secret of the unicorn

Var olanları sırayla görüyoruz işte, çekecek kitap kalmayınca ne olacak bakalım. Conan hariç tabi, Conan başka.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Niye yalan olsun ki, uyuyan izleyiciyi uyandırmak için demiş zaten. Ritmi artırmak için değil yani, ben öyle anladım. Neresi saçmasapan bunun. Subliminal olarak beyni uyarıyor olabilir. Eğer film aksi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: The adventures of tintin secret of the unicorn

Bakalım nereye kadar gidecek bu çizgi roman işi.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

Ben çakmak kullanmıyorum, her şeyi taşıyacağım, üstüne bir de çakmak peh. Eğer o civarda ateş varsa içerim sigara yoksa içmem. Aslında sigara taşımak da zor ama sonra beleşçi diyorlar, ağzını gözünü k...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Razor (2008)

Was bedeutet das nun, dass?

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Sayfa 162 / 244