Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Pan'ın Labirenti'ni bu kadar başarılı bulmayan nadir izleyicilerdenim sanırım. Bana göre Harry Potter'ın herhangi bir bölümünden daha iyi bir film değil bu. Hoş, sevimli, eğlenceli. Ama o kadar. 🙂 Yan...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginç özellikteki filmler....

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Forum oyunu - Pano

Mad.Men.S03E03

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Ya iyi güzel her tür müziği dinlerim, geçen gün de aklıma gelenleri yazdım bir başlıkta. Hepsi güzel. Ama bu alttaki nedir arkadaş ya. Dönüp dolaşıyorum, dünya kadar çeşit albüm dinlerim, her gün, her...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Ayyaş - 3D Animasyon

Evet çok gelişme var.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Forum oyunu - Pano

Süper oyun.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Sloganımızı Bulalım !

Benimkiler ofişıl zaten. Bazen iyi tutturuyorum ama itiraf et :).

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Ramazan Güzeldir

Programcılar yazdıkları program kırıldığı zaman sevinirlermiş. Bu da öyle sevinilecek bir durum. Yanlız ben bu Kurbanlığı vericem torrente emuleye en sonunda. Daha izleyemedik doğru düzgün, bari şanı ...

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Geçmiş olsun ama temizlik iyidir. Benim de 500gb gitti, bütün kayıtlar, sesler, yaptığım deneme müzikler, yaptığım işlerin kayıtları falan ama napalım. Benimle mezara mı gelecekler, daha i,yi oldu tem...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Masaüstünüz

Olur olur, ben de Snow Leopard'ı bekeleyemeyeceğim herhalde. 10.5.7 yi kuracağım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Sevdiğiniz 20 Müzisyen

Sakallı döner cabirin hemen biraz yanındaydı evet. Sonra parayı buldu o abiler, sakalları daha da uzattılar ZZ Top ekolüne bağladılar. Ben liseyi orada okuduğum için her gün giderdim neredeyse Cabir'e...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Tamam adamı seviyorsunuz orasını anladım, hadi hegel çekme kaset adamı ama ben Hell Awaits le uçarken, Cannibal Corpse'la coşarken sen neredeydin ba. Pis metalciler diyen popçu yaptın bizi iki dakikad...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Kaşınıyosun. Ama gerek yok, dinledim yukarıdakileri. Steve Harris'in sağ serçe parmağı olamazlar. Konuşmaya değmez.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

O kadar kolay değil tabi. Dünya üzerinde paranız varsa eğer bir sürü kör nokta var. Bu aile de bu işleri bilmeyecek kadar saf değil malum. Hiç bir zaman yakalanmayabilirde. Ama tabi bunun bir bedeli v...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sadece sabah değil ki alayı aynı teraneyi okuyacak. Haberin bir yerinde C.G diye yazmışlar elemanı. Aklıma ekşi'de okuduğum üç entry geldi. 356. gazetelerde cem g. olarak anılmasının ardından yakında...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 163 / 244