Eklenen Forum Cevapları

Re: İlk Hareketli Video Klip Çalışmam--Uçurum--

Bi de kardeşim şu milletin ne dediğini niye bu kadar takıyorsunuz, production desin, bir bilmem kimin filmi desin, bir bilmem ne yapımı desin, kendini nasıl daha iyi hissediyorsa onu desin, aramızda k...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Masaüstünüz

Bu masaüstümu, komediden niye başyapıt çıkmıyor diye soran arkadaşım Görkem'e armağan ediyorum (biliyorum tam istediğin cevap değil ama idare et birader :)). Kardeşiz 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Yavrum evladım adamın biri "vakti zamanında" diye bir şey anlattı başladınız patır patır "bana da, bana da" "ben de, ben de" diye. Yaşlanıyorsunuz anladık ama başka başlığa hadi canım, hadi kardeşim. ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Hangi Masaüstü Pc ? (Max 800 tl) *Senaryo Ödülllü*

Doğru mu bunlar haa doğrumu söyleeee 😀

17 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

😀

17 yıl önce
Re: Sifir Nikon D40 ve D60

Hakikatten de yazıyormuş profilinde. Tabii ki baktım oraya ama açık mail adresi göremeyince buraya yazdım, msn diye yazıyormuş meğerse. Sağolasın dude emmi.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: Sifir Nikon D40 ve D60

İlan isimli arkadaşın e-posta adresini bilen birisi bana ulaştırırsa çok memnun olurum. Macera dolu Amerikaaa.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: İlk Hareketli Video Klip Çalışmam--Uçurum--

Güzel olmuş ama o 'productions' falan daha havalı göstermiyor emin ol :).

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Amaç: TDK'na açık mektup sunmak!

Ya adam düşünmüş, grup açmış, katılım için buraya yazmış uğraşıyor. Sen hemen yok orayı yanlış yazdın da apostrofu tersten koydun da vay anam tdk'na mı olurmuş da bilmemne atladın üstüne. Lan bir sefe...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Sözleşme Örnekleri

Verbal şu sözleşmeleri atsana buraya, madem elinde var.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 161 / 244