Eklenen Forum Cevapları

Re: İş İlanları

Bir ekşiduyuru ilanı. Kurgucu Arıyoruz - İZMİRİzmir Alsancak'ta ikamet eden film prodüksiyon şirketimizde görevlendirilmek üzere kurgucu arıyoruz. Alınacak elemanın iyi derecede Adobe Premiere Pro, or...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Duyurulmayan Yarışma! Neden ki?

Heval hanım, forumda en çok korumaya çalıştığımız şey burada olan olmayan herkese karşı saygılı yaklaşım. Size ters gelen bir yorum olduysa kusura bakmayın. Sonuçta herkes kendi birikimi doğrultusunda...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Gerçekten nefis bir maç oldu. Tabi kazandığımız için böyle, kazanamasaydık büyük bir hayalkırklığı olacaktı. Bütün maçı neredeyse önde götürüp sonunda vermek çok kötü. Ama biz bu kupayı kaldırırız diy...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Lars Von Trier değil Akira Kurosawa bile çıkar niye çıkmasın. Nereden ne zaman ne çıkacağı belli olmaz. Şartlar zor olabilir ama biri çıkar lehine çevirir.

17 yıl önce

Abi mevzu ihtiyacı olan insanlar değil zaten.Gezip görmesem böyle bir yazı yazmazdım belki de. Mevzu o abilerin daha sonra yaptıklarını BÜYÜKLERİNE yaranmak amacıyla kullanmaları. Kendi sohbetlerinde ...

17 yıl önce

Çok kolay kestirip atıyorsunuz, o kadar kolay değil Ercan. Sen de gezdin gittin bazı yerlere oralardan çok daha zor şartlar da var. Adamlar sosyalleşmeye çalışıyor, hemen sanat ayağa düştü diye üzerle...

17 yıl önce

Ha bu arada yazmayı unuttum, hoş geldiniz siteye :).

17 yıl önce

Ben şöyle düşündüm. Bir kısa film jüriliği için buradan Siirt'e kimse gitmek istememiştir. Zaten bedavaya gitmez kimse. E İstanbul'dan Siirt'teki festivale film seçme tercihini kullanmamış olabilirler...

17 yıl önce

Bence Siirt koşullarında ellerinden geleni yapıyorlar. Sonuçta orada bir sinema çalışanı kitle bulmak zordur ve gördüğüm kadarıyla ellerinden geleni yapmışlar doçent-ressam-şair gibi kişilere ulaşarak...

17 yıl önce
Re: "DIR DIR" 2009 Reklam filmi

Harika.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Bence çok süper fragman.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Yalnız bu maç sonrası röportajı için en azından basketbolda uzun adam göndersinler ya, oyunculara yazık 2 büklüm oluyorlar boyunları çıkıyor.. Gülben Ergen basketbol spikeriydi eskiden. Tamer Oyguç'un...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Görkemli Bir Buluşma

19 Eylül'ü bir yerden hatırlıyorum.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 160 / 244