sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Sör baco, nice yıllara. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Görkemli Bir Buluşma Madem gidiyorsun yazsana buraya yavrum evladım, niye yazmıyorsun. İlla ben mi söyleyeceğim yani. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: 1 Dakikalık Kısa Film Yarışması Ön elemeyi geçen filmler açıklandı. " onclick="window.open(this.href);return false; Ben 3 tane film göndermiştim 3'ü de ön elemeyi geçememiş. Neyse zaten geçmesin istiyordum ben hiçbiri, iyi oldu bu b... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Görkemli Bir Buluşma Ya ne biçim buluşma bu 4 kişi mi olacaksınız, yoksa millet geliyor da foruma yazmaya mı çekiniyor anlamadım ki ben. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Canon EOS 450D Bu Canon 450d ile 40d Doğubank'ta ne kadara gidiyor bilgisi olan var mı? Amerikadan getirmeye değer mi? |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
17 yıl önce |
|
Re: MediaCoder Bende de olmadı. Yanlız yavaş çalışıyor biraz bence de, var mı daha hızlısı. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: En Güzel Anti-Virüs Mac'lerde de virüsler olduğunu gördüğü güne kadar kendisine mutluluklar diliyoruz 🙂 Google'a sorunca hemen gösteriyor aslında. 🙂 |
17 yıl önce |
|
Re: Windows 7 Ya bu windows şu renkleri arayüzü falan bir türlü kaliteye ulaştıramadı arkadaş. Hiç mi Mac Osx görmemişler nedir anlamıyorum yahu. Eğer bu 64bit lik W7 de sıkıntı yaparsa bundan kelli Osx den şaşmam,... |
17 yıl önce |
|
Re: Windows 7 Peki bu internetteki sürüm beta mıdır şimdi. Bunu denesek nasıl olur, ya da deneyen var mı. |
17 yıl önce |
|
Re: Windows 7 Ben de bir şey sorayım ya. Bu windows 7 daha çıkmadı ama internette dolaşıyor Türkçe versiyonu nasıl oluyor o. Kullanan var mı 64 bit. |
17 yıl önce |
|
Re: En Güzel Anti-Virüs Bu Eset'in vadesi doldu. Avira mı kuruyoruz şimdi. |
17 yıl önce |
|
Re: Görkemli Bir Buluşma Harbi ya bu Görkem kim. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: MediaCoder Gömüyor :), ve bedava program güzelmiş. |