Eklenen Forum Cevapları

Re: FF Magazin Forever

Gittiniz orada gece gece içtiniz içtiniz verdiniz dedikoduya, verdiniz gıybete tabi. Gelmeyenler de sanıyor ki sinemayı kurtarıyolar, kadrajları tartışıyolar, pipo içiyorlar. Siz varya siiz.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Tabiat Üstü / Psişik Olaylar / Fenomenler

O zaman atıp tutmayın burada o paralel bu çokomel diye. Yok öyle paralel falan. 😀 Hem napıcaksınız paraleli, bu boyutu şakıttık bunun paraleli kaldı. (Ulan annem gibi konuştum ha)

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ya olayı bir yere bağlayamayınca hemen Matrix'e bağladın sör. Yok öyle herkesin paraleli kendine falan, yok öyle hemen Matrix :D. Zihinsel mihinsel anlamam paralel var mı yok mu, ona göre bakalım kesi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Yeni edirne belgeselim

Mesaj yazdığınız alanın sağında hemen "Biçim Kodlarını Aç" yazısının yanındaki kutuya tıklarsan hemen üstte bazı düğmeler çıkıyor. Oradaki "vimeo" düğmesine tıklayınca çıkan [ vimeo ]*[ /vimeo] yazıla...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Yeni edirne belgeselim

Mahmut, renkli yazmayalım. Malum göze zarar. Hem sonra bak link de çalışmıyor öyle oyunlara girince. Renksiz iyidir. [vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Mutlu bayramlar! 🙂

Evet herkesin bayramı mutlu olsun, dert keder kalmasın.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bir saniye bu tercihleri yapan insan mı sadece, yani insan merkezli bir yapıdfan mı bahsediyoruz. Öyleyse eğer Big Bang olduğunda paralel evrenler oluşması gerekmez, sonuçta farklı bir tercih yapacak ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun!

Sağolun eksik olmayın. Bu yılbaşı gazıyla ilgili bir olay var bence de. Bir de başak burçların kralıdır be, 11 burcun sultanı (kaç tane varsa artık).

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Açıkcası zaman yolculuğunun yapılabileceğine inanmıyorum. Teoride kalacaktır hep muhtemelen. Gerçekleşse bile Kara Kule serisindeki gibi paralel evren ayağına olur falan.. Bizim göremeyeceğimiz zaten ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Yenilmemiz için herkes her şeyi yaptı, biz kazanmak için hiç bir şey yapamadık. Yazık oldu.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Ben The Room'a 15 dakika dayanıp silmiştim, orjinal bir de oyun hehe :). Nea, 15 dakikada oyun başlamıyor bile. Biz ekip olarak oynadık, kitlenip hep aynı yerde dönenler mi dersin, korkudan yatanlar m...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Bayramda yiğenler bana gelirse bir iki batman oynatırım çocuklara, adam döverler tek tuşla, eğlenirler akabinde okul açılcak zaten, eğlensinler biraz 🙂 Resident Evil'a baktım, benim tarzım değil ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Canon EOS 450D

40D satim mi sana 🙂 Söyle fiyatını bakalım alacak mıyım almayacak mıyım. Ama hemen söyle yarın 450d siparişi vericem yoksa. 40d ye 1500 lira, 450d ye 900 lira veririm.

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce
Sayfa 158 / 244