sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Evet beyler bayanlar son transfer pedher aramıza yeniden katıldı. Kurgu murgu her türlü sağacaksınız artık kendisini, hayırlısı olsun. Hoşgeldin baba. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: En Güzel Anti-Virüs Başlangıçta tarama modu olması lazım. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Baco'ya özelden göndermiştim bunu. Benim bulabildiğim en iyisi bu, burada güzel katanalar var. " onclick="window.open(this.href);return false; Dude'un dediği de doğrudur . Bu şekilde yapılan kılıcı 30... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ramazan Güzeldir Ya bütün warez camiası sana çalışıyor be, daha ne yapsın adamlar. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Storyboard programı var mi acaba? Aramaya devam. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Kalbim seni ignore etti diyorsun yani. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ramazan Güzeldir Hastasıyım bu resimlerin. Ne biçim uğraşıyorlar bunlarla helal olsun. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: "Eksi ikiyüz" Kısa Film Dil de pabuç gibi, ama o senin dediğini Dude efendi bana günde 5 vakit ezanla beraber söylüyor bana. Ben ona inadımdan yalnız yazmıyorum artık. Neyse geyiği bırakalım filme dönelim. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: "Eksi ikiyüz" Kısa Film neyse, eminim buradaki birçok eleştirmen benimde çekimlerime bir çok eleştiri getirecke, eminim süper şeyler öğreenecem bu forumdan. Sen hele bir filmini koy bak ne ıslak odunlar ne beşebeş kalaslar ç... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Kurt'un canı bazen çalmak istemiyor, malum. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Ya ondan da kralı vardı neydi neydi diyordum, aha buydu. 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü ....tekrar üye olarak kabul edilip edilmeyeceğim konusunda emin değilim. Eğer üye olmamda bir sorun yoksa bundan sonra kendi ismimle açtığım bu hesabı kullanacağım... Tekrar üye, önceki üye, doğmamış ... |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Canlı çalmadıkları için protesto etmişler sanırım, oluyor böyle şeyler. Bazıları pis abartıyor ama. Böyle bir kral olay da Mtv ödül töreninde oluyor. Nirvana çıkacak sahneye, ne çalacaksınız diyorlar ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Quiknet Benim servis sağlayıcı kafayı yedi bu aralar. Telekomdayken hep düşük çıkıyordu asıl değerinden, burada da fazla fazla veriyorlar. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: FF Magazin Forever Vay be kaçırmışım o zaman güzelim muhabbeti. |
17 yıl önce |