Eklenen Forum Cevapları

Re:

Bs ile yürümez bu işler ... KKYMN yi büytür portal yaparız bizde ... Zaten olmak üzere ... Yok yok yok 😀 ewt abi bence de "yok yok" kkymn nin o derece büyümesini istemem. öyle olursa şuanki samimiyet...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: tek bir kamera çekimi sırasındaa bissürüü açı

en çok mrk ettiim sorulardann biridr geneldee büyük sinema filmlerindee fazlaa kameraa kullnılmazz behind the sceneslerına baktıımızdaa ama nedense filmi izlerkenn adamlar konuşurkenn misal tek bi aç...

Forumda Görüntü Yönetimi

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ben de internetten düzeltiyorum filmi şimdi 😆

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Edge of the Universe mü, yoksa End of the Universe mü. Bulamadım öyle bir şey çünkü sör.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Beğendiğiniz Film Müzikleri

La double vie de veronique 'in müzikleri kesinlikle dinlediğim en iyi şey. Preisner gerçekten de çok çok iyi biliyor işi. Müzikleri de harikadır.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Kısa filme destek...

Ha gayret çıkacak film.

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Görkemli Bir Buluşma

Ya tutarsa.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

Sinemaya gitmeyen seyircinin gitmesini sağlayacak olan reklamcılar, pazarlamacılar, fragmanları afişleri yapanlar vesaire. En son film çekenler bakmalı o işe değil mi. Salon açılmış açılmamış diye, fi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Uygun başlık bulamadım taşıyacak, var mı bilen.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

2008 yılında Türkiye sinemalarında 264 yeni film vizyona girdi. Bu 264 filmin toplam seyirci sayısı 36.935.780 olurken, önceki yıl gösterime giren filmleri izleyen 1.593.176 kişi ile beraber 38.528.95...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Şaka maka Türk sineması aldı yürüdü demek ki bunlara ve bizim gişe rakamlarına bakarak. Yoksa başka türlü mü oldu.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Pazar olsa olmuyor mu. Gündüz gözüyle de olabilir ya da. Açıkhava olsun da.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Dude ben çok dışarı çıkan adam olmadığım için bana bir değişiklik olsun, yoksa eve gelirsiniz yine ayıpettin. Hem PES 2010 da var, daha oraya giremedik. İçki konusunda da, meyhaneye gidip adam gibi ra...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Bu hafta da mor akın varmış İstanbul'a sanki. Öyle haberler geldi. Şöyle kalabalık bir şey yapalım o zaman. Ben sorunları hallettim çok şükür. Şimdi yapın planı bu sefer gelmeyen şey olsun. Bak bu kad...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Sen de hoşgeldin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Sayfa 156 / 244