Eklenen Forum Cevapları

Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Yaşadığın-gördüğün şeyler ne kadar kötü olursa olsun bir çok şehirde yaşanan şeyler nihilprophet. Sen orada yaşadığın için böyle düşünüyorsun ama bana anlatılan ve tarih ile desteklenen ya da bizzat b...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Haber ajansına yazmadım, bunlar kendi fikrim çünkü, Türkiye-Ermenistan kendisini osmanlının varisi olarak gören aşağılık kompleksli insanlarla dolu bir şehire almak, hangi dangalağın(ya da provokatörü...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Fetüs

Bak şimdi yine yanlış tarafından girdin ama. Uzatmayayım diyorum ama her seferinde yazıklarımdan bağımsız bambaşka yerler lafı götürüyorsun, neyse bu son yazım olsun bu başlığa. Ben senin tavrını eleş...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Ayberk armutla elmaları birbirine karıştırıp beni de manavdan meyva çalan çocuk yapıyorsun. Her yönetmen filmi hakkında konuşabilir, yazabilir, çizebilir. Ama burada senin ve daha önce de benzer örnek...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Evet tartışmak güzeldir. Aslında benim söylemek istediğim bir şeydi. Ayberk'e rastgeldi. Yani buraya film koyan kişiler yorumlara yorum yapmasa aslında daha doğru yapmış olurlar bence. Yaptığın iş ort...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Ayberk, ben kimseyi kayırmam. Bunun moderatörlükle de alakası yok çünkü mesajımda herhangi bir kuraldan, bir yanlış işleyişten ya da forum genelive aykırı bir durumdan bahsetmedim ki. Benim moderatörl...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Bu yapıcı eleştiri lafına hasta oluyorum ben. Adam filmi izlemiş, kendine göre çıkarımlarını yapmış ki bu konuda gerçekten maharetli bir arkadaşımızdır. Öyle olmasa bile adam kendi hissettiklerini yaz...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Türkiye sınırları içerisinde sinema salonlarında oynatılan reklamlardan hala telif toplanamıyor. Biz de gele gele daha bu hale geldik, çok yolumuz var.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ankara'da ekip arayışı

Hoşgeldiniz.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: 500 days of summer

Eğer bir film için yazacaklarımız bu kadarsa bunu en son izlediğiniz film başlığına yazalım. Ha yok film hakkında bilgi, künyesi, afişi, sitesi, konusu, spoileri, yorumu falan ekliyorsak o zaman başlı...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Nasa benim külahıma da anlatsın sonra su var mıymış yok muymuş diye rapor versin.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Varsa bu başlığı ayıklayacak delikanlı buyursun gelsin. Hata baştan yapılmış.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Aslanlar gibi,

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Son Okuduğunuz Kitaplar

Hop, neasıl patlak çıkacakmış.

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Sayfa 153 / 244