sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Oynadığınız Oyunlar Pes 10 ve Fifa 10 için kendi testlerimi yaptım ben. Pes10 kesinlikle ve kesinlikle Konami'deki arkadaşların Pes forumlarında yazdığı şeyler üzerine geliştirilmiş. Pes oyuncuları ne istiyorlarsa o yapı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Ali özel ama cin ali değil. Cin ali halka mal olmuştur kardeşim. 😀 Ama madem bunu yazdın tekrarlayalım ki gramer kitabı kafalı adamlar arıyor değiliz. Okunurluğu kolaylaştıracak bir iki ayrıntı o kada... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Yazmışsın bile :). |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Yaz yaz, senaryolarınızı şu şekilde yazın diye yaz bir mesaj baba sen. Bir şablon yap ama çok kallavi olmasın, okunurluğu artırsın yeter. Türkçe konusuna gelince, şimdi kalabalık değil diye çok zorlam... |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Hoşgeldin o zaman. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Görkem şunu bir izle, benim izlediğim en son komik film buydu. Amerikan komedilerini hemen hiç izlemiyorum tabi, nasıl gülündüğünü de anlamış değilim o filmlere. Bu alttaki bambaşka. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları Efendim sözümü tuttum ve son yazımı yazmış oldum blogger'a :). Artık eylemplani.com üzerinden yazıyorum. Eylem Planı.com Açıldı! Bundan böyle www.eylemplani.com'dan bloga erişebilirsiniz. E güzel olmu... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Gitarın kralı Tele'dir kardeşim. ama dün bunu gördüm bu da güzelmiş. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Vaay hegel'e bak sen. Lan herkes mi müzisyenmiş bir ara be. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Magic Bullet nedir? Nasıl kullanılabilir? Hallodu ama nasıl, onu da yazacaksın ki yarın öbür gün aynı problemi yaşayan adam bulsun. |
17 yıl önce | |
|
Re: Konu Dışı Sorular Tereyağlı kurabiye. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri 10 milyon dolar verelim o zaman. Yok, 5 yeter. Sonra çok havalanır. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Adam sismik olaylarla değil meteorolojik verilerle tahmin yapıyor dude. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Lord yapalım seni 😀 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Maçası yiyen bugün yapar aynısını. 😀 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |