sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Görkem bu filmi çok sever :). Ha, ben de çok severim tabi. Ciddi efsane. Yalnız Matrix bunun yanında jelibon kalır bence konu olarak. Daha "pop"tur yani. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Ya 300 bin çok. O kadar gitmezdim ben zaten. Yalnız eğer gitseydi ona da tamam yani. Muhtemelen ilk bir kaç bin sene gezerdim. Sonraki ilk bin senede de çok çok zengin olup dünyanın sonunu getirir, to... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Sonsuza kadar şu an ki varoluşumla ölümsüz olmayı istemezdim ama asla. Çok sıkıcı. Bence süper olurdu. Anca Dünya'yı bitirdiğimde intahar ederdim herhalde. Gerçi ben bitirene kadar kolonileşirdik gara... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: CANON XL2 Önce forumu araştırın sonra fikir sorun. Canon XL serisi ile ilgili bir sürü yazı var. Genel bilgilerin zaten hemen hepsi sorulmuş cevaplanmış konularda. Spesifik bir sorunuz varsa, tekrar sorun. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: FlashForward Ben bu diziden daha çok umutluyum. Eğer Fringe gibi olursa yazık olur buna. Aynı konu üstüne devamlı giderse izlenir ki şimdilik öyle. Fringe de de bir konu var aslında ama bazen alakasız bölümler çık... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Finlandiya geçenlerde çalışacak genç nüfusun azaldığını falan açıkladı bilmem bilen var mı? Bir kaç sene içine başlarlar iş gücü için alım yapmaya. E Fransa'dan almayacaklar herhalde. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ne Olacak Bu Türk Kısa Filmcileri'nin Hali ? Konuya en uygun burayı buldum, buradan devam edelim, ilerleyelim arkada boş yerler var. |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ejder Kapanı Valla polis, mafya, kavga dövüş filmleri sinemamıza ne yazık ki kötü dizilerle adını yazdırdı.Bu imajı değiştirecek herşeye kapım açık. Yeterki kaba içerik ve kötü işçilik olmasın. %100 katılıyorum. Y... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: arkadaşımı rol icabı nasıl ağlatabilrim? Düzgün Türkçe diye ısrar ettiğimizde bazen "yea ne olacak yeaa" diye tepki alıyoruz ama şimdi birisi üstte Uğur'un dediği gibi gözüne vicks değdirse ne olacak, kim alacak onun sorumluluğunu. İki harf ... |
17 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ama olayın farkına varmış bak asıl sorun onda, biliyor kendini yani. O sorunun çözümünü biliyorum da herkes kendisi bulması lazım. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: 'Yarınsız' (2009) Görkem ne var abi içerikte. Genç bir arkadaş filmini çekmiş, filmfabrikası'ndan öğrendim demiş daha ne olsun ya ne güzel işte. Ben çok sevindim yani. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Maçı oraya alıyorlar ama önlemini de alıyorlar. Tribünlerdeki manasız şiddet ve gitgide azalan futbol sevgisinin herkes farkında ama olay maça giden insanların hayatının ne kadarını futbolun kapladığı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: FlashForward Güzel diziymiş yahu, ben çok beğendim. Tabi bunda transcode etmeden HD olarak televizyondan izlememin etkisi varmıdır kestiremedim tam çünkü görüntüler gerçekten çok iyiydi. Tabi Lost göndermeleri de ... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |