sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Televizyonda Ezel diye bir dizi gördüm, ara ara da görüyorum (tekrar mekrar). Çok uzun olması dışında oyunculukları güzel. Heroes'u uyuklayarak izliyorum çerez diye. Flash Forward güzel yalnız. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Panik yok, adam soru sordu cevabını aldı. He o cevabı beğenmediyse ne yapalım. Yalnız belki çoğu kişiden iyi filmler çekmiştir zaten, sormak lazım yani. 😀 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Heheh, Hepa bu resime çok güleceksin inan bana. |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Yaşları karşılaştıralım istersen. Yanlız bak başka şeyleri karşılaştırmam, üzülürsün sonra. Başka şeyleri yeğeninle karşılaştıracaksın artık. 😀 |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Çok zorladın bak ama olmuyor böyle. 🙂 |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Ya sen benim dediklerimi yap önce, olmazsa gel de ki yaptım olmadı. Ayrıca küfür etme kurallara aykırı bak biliyorsun. Ha bir de, ip değiştirmeyi unutma yazarken, açık veriyorsun bak olmuyor böyle. |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Kameranın hafıza kartını çıkart, televizyonun yanına koy. Kamerayı da götür Cherokee'nin içine koy. Çocuğu televizyonun karşısına oturttur pipisini aç tv'ye karşı, Tv'den HDMi1 i seç, hemen açılır. Ya... |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Ya arkadaş, sen araba olsun dört tekerleği olsun deyince de gidip SL320 falan alırsın artık. Çocuğun pipisi bu masrafa değecek mi bari onu söyle sen. Boşver kamerayı. |
17 yıl önce |
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Ben yapmadım, Eyüp yaptı. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Arkadaşlar söylemekten bıkmıyoruz ama mrb, slm, sck, soss, pıck, cıck diye yazmak forum kurallarına aykırı. Lütfen düzgün yazın, iki tuşa fazla basın. gözden mi kacırdım bilmiyorum ama kısaltma goreme... |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Arkadaşlar söylemekten bıkmıyoruz ama mrb, slm, sck, soss, pıck, cıck diye yazmak forum kurallarına aykırı. Lütfen düzgün yazın, iki tuşa fazla basın. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Ve hala ve hala ve hala ve hala ve haaaaala vıcık vıcık, çoluk çocuk işi, şirinlik muskası, içeriği 1-3 yaşa, görselliği 12-15 yaşa hitap eden gerzek mi gerzek holivut animasyonlarının notları, yıldız... |
17 yıl önce |