sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: KONKORTİ Bir başlık açtın zaten bu filmle ilgili blackis. Oradan devam edelim HERO-KIRO filmin ile ilgili olarak. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Türk usûlü yap sen boşver. Hele bir açalım sonrası Allah Kerim, ben Kerem. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: LOST Bakmayalı işler değişmiş biraz LOST'ta. Alttaki üç video Comic Con'da yayınlanmış ve çok enteresan şeyler bence. Alttakinde Oceanic Airlines reklamı var ve hiç kaza yapmamış olmakla övünülüyor. Bur... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? E önden buyur o zaman :). |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: LOST Ters duran John Locke çok karizmatik olmuş. Apıştıracaklar muhtemelen yine, ne güzel. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
2012 Sanıyorum son olarak bu 5 dakikalık videosu yayınlandı filmin. Bundan sonra filmi göreceğiz artık, kötü çıkma ihtimali her zaman var. Bu sonuncusu beni kıllandırmadı değil aslında, film kötü de böyle ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Bence çok orjinal gözüküyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Digital Domain yine yardırmış. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Deli işi bir filmin kısa yapım videosu, ne kadar özenli çalışıyorlar. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Ölü pixel benziyor Eylem'e. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Pazar dinlencesi. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Sen Burada Ne Anlatmak İstedin ? Hazırlöp sunumlara karşı edinilen alışkanlıklardan kaynaklanıyor bu sorun muhtemelen. Üzerine biraz kafa yormak yerine direkt soruyu sorarak yine hazıra yöneliyor seyirci ama düşünen ve düşünmeyen sey... |
17 yıl önce | |
|
Re: Tolga Yıldız'ın ilk kısa filmi NiDYA YouTube'da!!! Üç sene önce ben yoktum, yeniyim ben. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Bu şarkıyı arıyorum bileniniz varmıı
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Mezuniyet Lan kızdım şimdi, silsek mi başlığı napsak. 😀 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |