sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Mezuniyet Aa, neler dönmüş ya. Ama eleştiriler işe yaramış demek ki :D. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. erso, forum kurallarını okumadığın belli oluyor. Kurallarda Türkçe kullanımı hakkındaki kısmını özellikle okumanı tavsiye ederim. Zira Türkçe'de "ii" diye bir şey yok, "tbrklr" hiç yok. Üç tuşa fazla ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Mezuniyet Bugün vizyona giriyormuş. " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. Onlar düzelir düzelir, kolay. Ama tabi olmasa çok daha iyi. Özellikle filmin sonundaki fontlar bitirdi beni. Ama düzelir onlar kolay iş. Film güzel film, biraz daha öğrenilince ses mes işleri çok daha... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. Bir kaç ses problemi ve 5.50 lerde birden kesilen müzik dışında çok güzel olmuş. Çok beğendim. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Nasıl ya, ilkokulda din dersi mi vardı? Ben hatırlamıyorum öyle bir şey, harbiden mi yaşlandım lan yoksa şakasını yapa yapa. Lan olm, lan. Dur ekşiye gidiyorum ben, ya da facebook'a gidip tarla açıyım... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 7 Kocalı Hürmüz Şeytan aldı götürdü sör. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar En güzel yorum şu: "Amazing! 300 in Japan and space.. " 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Deli işi. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Bir garip samurai filmi, vimeo sayfası da yönetmenin kendisinin. [vimeo][/vimeo] |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Sayfa geç mi açılıyor. Benim gözlemim forum sayfasının açılmasını geciktirmesi ile linke tıklayıp youtube sayfasının açılmasını beklemek arasında bir tercih yapmam gerektiği zaman, tercihim videonun b... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Sayın admin, değerli üyeler ve çok sevgili fabrika çalışanları. Şu videoları youtube tag'ı içinde verin. Sayfa sayfa dolaşmayalım, buradan basalım izleyelim. Özellikle siz sayın admin, değil mi ama, e... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 7 Kocalı Hürmüz Moruk sen ısınamadıysan diyecek bir şey yok tabi de gavur dilinde ona şöyle deniyor, she's hot. 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
2. El Kısa Film Festivali 2. El Kısa Film Festivali Artık ULUSLARARASI! 2010 yılında dördüncüsünü düzenleyeceğimiz 2. El Kısa Film Festivali dünyaya açılıyor! Kısa film severleri dünya çapında film ve yönetmenlerle buluşturma... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
15. Gezici Festival 15. GEZİCİ FESTİVAL BAŞLIYOR!Ankara Sinema Derneği’nin T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival 15. kez filmlerini yüklenip yollara düşecek.Gezici Festival bu yılki... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |