Eklenen Forum Cevapları

Slavoj Zizek - Udi Aloni Konferansı

ENCORE - BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE SLAVOJ ZIZEK - UDİ ALONİ KONFERANSI POST-İDEOLOJİK DÜNYADA İDEOLOJİProgram 3 Aralık 2009 Perşembe 13:00 - 15:00 - -SLAVOJ ZIZEK : “Post-ideolojik Dünyada İ...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Kıskanmak

'Avrupa sinemasını toplasanız Cehennem Silahı'nın onda biri etmez!' Avrupa ve Türk sineması şunu kabul etsin: Bütün Avrupa sinemasının –Antonioni'yi, Bergman'ı ve bir iki istisnayı çıkarın- hepsini to...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Ya ne demek Görkem her zaman bekleriz :D.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ken Loach'ı severim, Eric Cantona'yı daha da çok severim. Film bana çok eğlenceli geldi, Loach'ın anlattığı basit İngiliz işçi sınıfı hikayelerinden biri daha ama bu kez içinde Cantona var. Benim gibi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Ay'da Su Bulundu

İnsanlık için önemli bir gün. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Ay'da donmuş halde önemli miktarda su bulunduğunu açıkladı. NASA'nın Ay Kraterleri Gözlem ve Algılama Uydusu (LCROSS) misyonunun...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Dude unutmuş herhalde.

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz?

Mustafa abi çok alıngan oldu :D. Abi yapma etme, bu Dude bakıp mesaj mı silinir :D.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: 2012

District git başlık aç, Mustafa abi de oraya yazsın fikirlerini okuyalım. Eheh, bayılıyorum kelime oyununa.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Felsefeyi bilmem de bu tür filmleri yapıyor adam. Kolay iş değil.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Gerçekten Fazlası Değil

Ben dedim bu çocuk Amerika'da iş yapar, Michael Bay'in akrabası zannederler diye ama herkes espri yaptığımı zannetti. İşte yine haklı çıktım 🙂 Hayırlı olsun dostum. 😀 😀 Güzel haber, hayırlı olsun. Dev...

Forumda Kurmaca

17 yıl önce

Eylem iş bulunca banlıycaz onu biz, hatta kesip yemeyi düşünüyoruz.

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Özgür adamı meşhur ettin kendini edemedin be kardeşim. Beni de çek sen bir ara, ben de Karadeniz'liyim, ben de müzikçiyim.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Buna söylenecek tek laf var, "yalancıyı öpsünler mi".

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Tabi ya film az buçuk düzgün olsun senaryosu, aksiyon aksın gitsin efektler falan odur olay. Başka ne bekleyeceksin bu filmden ki. Mustafa abi o senin film de galiba District-9, ama başlığı var mı yo...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktım, sonra öyle oldu böyle oldu kaldık. Ha ne bekliyorum forumdan, valla ilk girdiğimde ne bekliyordum unuttum. Şimdi forumu bekliyorum ama tabi daha çok üye olsun, daha ...

17 yıl önce
Sayfa 146 / 244