sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ? Şimdi bu muhabbet çok uzar da ben başka bir şey söyleyeyim. Sen film kritiği yapıyorsun Görkem ama hikayesi dünya siyasi tarihinden bir parçayı anlatan, kalıplaşmış bir politik duruşu olan, olan biten... |
17 yıl önce | |
|
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ? Ben de onu diyecektim ya, nasıl yapmaz. Filmin kendisi duygu ve sömürü üzerine kurulu. Ben prensip olarak hiç bir Yahudi soykırımı filmini izlemiyorum, çekilen film dünyanın en iyi filmi olsa banane a... |
17 yıl önce | |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Evet buluşma lazım, bu sefer kesin gelirim herhalde galiba. Yok yok bu sefer uzun zamandır göremediklerimiz, kim lan bunlar diye merak edenler falan, kalabalık olsa iyi olur. Yapacağız bir tane. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Biliyordum daha öce yazıldığıı ama baktım baktım göremedim, fragmanlar başlığındaydı herhalde dedim. Suçluyum ama pişman değilim, yine olsa yine yaparım, sağdan orta geldi ben de vurdum, önemli olan t... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ada - Zombilerin Düğünü Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla el kamerasından verilen gerçeklik hissiyatı ile yapılmış ilk Türk korku filmi. Bakazauk. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Ada - Zombilerin Düğünü Türkiye’nin ilk zombi filmi sloganıyla ve iddiasıyla yola çıkan ‘Ada: Zombilerin Düğünü’ filminin korkuseverler tarafından merakla beklenen ilk fragmanı ve afişi yayınlandı. Korku Sitesi ekibinden Mur... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Ev & 7 yarışmacı ile başlayan bir gözetleme evinde (canlı yayında insanların izlenildiği show programı) izleyicilerin sürekli birinci seçtiği popüler yarışmacıya sinirlenen bir psikopatın gizlice ev... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Bir isteğim var, biri(leri) bana hv20/30/40 ya da bu kalitede kayıt yapabilen kamerayla çekilmiş ham görüntü verebilir mi?Sony Vegas ile denemeler yapıp birşeyler öğrenmek istiyorum.Videoda insan olma... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları Ben de Alman-İngiliz ekolüne bir örnek vereyim, seçimi daha rahat yaparsın düd. Bir İngiliz askeri 2. Dünya Savaşı'ndan sonra bir Alman askerine "Siz para için savaşıyorsunuz, biz ise onurumuz için s... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: İkilem ( Dilemma ) Ben atlamışım bunu, tebrikler Eray. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Ulen ne zaman sınır dışında, bir meşguliyet peşinde olsam bir şeyler çeviriyorsunuz ha, iyicene uzak kaldık. 😀 Hayırlısı olsun, bayağı merak ettim şimdi 🙂 Develere binerken iyi tabi, film çekilecek er... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Ben Dünyanın Bütün Sabahları'na kötü film demedim Görkem. Ama çok kızarsam derim, nasıl diyordun sen, hah. Bir daha seyretmem lazım. Ben seyrettiğim zamanlarda o filmi internet yoktu, belki vardı ama ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Evet neykıd lanç'ın bütün olayı o, eğer o konuyla bağlantın yoksa harbiden tırt bir filmdir. Game'de iyi filmdir kardeşim, o zamanı bu zamanı yok. Ben uzun süre seyretmedim o filmi tırt Holivud filmi ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim (yakında) Vaay, hayırlı olsun. Ben üstüme alınmadım valla çünkü sete mete gidemem yaşlı ve huysuzum, hır gür çıkartırım, kameramanı döverim falan, hep o yüzden. Ama nasıl olsa son tekmeyi ben atarım filme, biti... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film İyi bilimkurgu. Daha iyi olabilir miymiş, evet. Ama yine de iyi film. 7.5/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |