sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Yahşi Batı Güzel olmuş güzel. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İngilizce Dersi İngilizce Dersi başlığı iddialı olmuş biraz tabi. Burada yapılacak aktivitedeki İngilizce olsa olsa pratik olur. Ama Fikirler güzel, çeviri olayları falan. Varsa gönüllüler. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo yazmak şiirle başlar... Mutlaka öyledir de ilk iki mesajından anlayamadık onu biz. Ha diyorsan ki ben kalıplara sığmam taşarım o zaman başka :). |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo yazmak şiirle başlar... Olayı anlayamadık ki, nedir olay bu başlıkta. Düzeltme: Ben yazana kadar sen bu son mesajı yazmışsın. Keşke ilk mesajın o olsaydı. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Hiç düşünmemiştim Ay'da su olabileceğini. Fakat Ay'da bile önemli miktarda su varsa biz Mars'a kesin yerleşeceğiz bu o demek. Bence bu filmin de önce iç hikayesini yazdılar sonrasında arka plana Ay'ı... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Toker, oraya gelene kadar Ay'da öyle bir enerji üretecek ortam yok zaten. He ilerde olur belki dedik ona. Senin dediğine de ilerde ucuzlar belki diyelim. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Angelina Jolie aksiyonu. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Güzel Jeff Bridges izlencesi. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Haneke. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Standart Matt Damon ve Paul Greengrass. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Bir oyun filmi daha. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ? Benim yanıldığımı söylediğin noktaya dair bir şey daha söyleyeyim o zaman örneği daraltarak. Diyorsun ki farklı kamera açıları, farklı ışık, farklı sinematografi olduğu zaman işler değişir. O film baş... |
17 yıl önce | |
|
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ? Görkem tam anlatamadım bu eleştiri konusunu. Tabii ki sen istediğin açıdan bakarsın ve yazmak istediğin-bildiğin- bildiğine inandığın konuların üzerine düşersin. Fakat ben sadece bu yönüyle yapılan el... |
17 yıl önce | |
|
Re: Eylem Planı yazıları Yani bizde ne yok hakkatten ben de bulamadım şimdi, dayak yiyecek adam yok desen o da değil bize göre. Ama ciddi bakarsan bağımsızlık yokmuş bizde tabi. Dünya tarihinin ilk emperyalizm karşıtı mücadel... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Eylem Planı yazıları Sen Türk askerisin işte. "çok konuşma sokarım süngüyü kırtlaana ha" derdim ben de herhalde. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |