Eklenen Forum Cevapları

Re: Yahşi Batı

Güzel olmuş güzel.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İngilizce Dersi

İngilizce Dersi başlığı iddialı olmuş biraz tabi. Burada yapılacak aktivitedeki İngilizce olsa olsa pratik olur. Ama Fikirler güzel, çeviri olayları falan. Varsa gönüllüler.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Senaryo yazmak şiirle başlar...

Mutlaka öyledir de ilk iki mesajından anlayamadık onu biz. Ha diyorsan ki ben kalıplara sığmam taşarım o zaman başka :).

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: Senaryo yazmak şiirle başlar...

Olayı anlayamadık ki, nedir olay bu başlıkta. Düzeltme: Ben yazana kadar sen bu son mesajı yazmışsın. Keşke ilk mesajın o olsaydı.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Hiç düşünmemiştim Ay'da su olabileceğini. Fakat Ay'da bile önemli miktarda su varsa biz Mars'a kesin yerleşeceğiz bu o demek. Bence bu filmin de önce iç hikayesini yazdılar sonrasında arka plana Ay'ı...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Toker, oraya gelene kadar Ay'da öyle bir enerji üretecek ortam yok zaten. He ilerde olur belki dedik ona. Senin dediğine de ilerde ucuzlar belki diyelim.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Angelina Jolie aksiyonu.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Güzel Jeff Bridges izlencesi.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Haneke.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Standart Matt Damon ve Paul Greengrass.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bir oyun filmi daha.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ?

Benim yanıldığımı söylediğin noktaya dair bir şey daha söyleyeyim o zaman örneği daraltarak. Diyorsun ki farklı kamera açıları, farklı ışık, farklı sinematografi olduğu zaman işler değişir. O film baş...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ?

Görkem tam anlatamadım bu eleştiri konusunu. Tabii ki sen istediğin açıdan bakarsın ve yazmak istediğin-bildiğin- bildiğine inandığın konuların üzerine düşersin. Fakat ben sadece bu yönüyle yapılan el...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Eylem Planı yazıları

Yani bizde ne yok hakkatten ben de bulamadım şimdi, dayak yiyecek adam yok desen o da değil bize göre. Ama ciddi bakarsan bağımsızlık yokmuş bizde tabi. Dünya tarihinin ilk emperyalizm karşıtı mücadel...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Eylem Planı yazıları

Sen Türk askerisin işte. "çok konuşma sokarım süngüyü kırtlaana ha" derdim ben de herhalde.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Sayfa 144 / 244