Eklenen Forum Cevapları

Re: Fragmanlar

Dude ve Post-apokaliptik sevenler için

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Star Wars serisi hakkındaki fikriniz?

Sıtar Wars'ı bir iki kere izlemeye kalktım ama hiç bir anlam ifade etmedi bana. Bilimkurgu okuyan, seven biri olarak bunu sorgulamadım bile nedense. Biliyorum çok fanları var anlıyorum da ama ben Sıta...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Star Wars serisi hakkındaki fikriniz?

Abi bu ne üstü kaval altı şişhane, Star Wars başlığında Hari Potır anketi. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

Yine içersin niye içemeyeceksin ki. Yanlız Cardinale de kadın be kardeşim gençliğinde, çok uzaktan görsen rüzgarı çarpar. Ali İlhan'a da helal olsun, çalışan yapıyor.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: En sevdiğiniz, sevmediğiniz.... Oyuncular üzerine sohbet....

Michelle Pfeiffer hoştur, haklı bir yıldızdır. Meg Ryan'a şirin denmesini anlarım güzel denmesini hiç anlamam. Kate'le yanyana bir bakın, ne kadar çirkinmiş anlarsınız ve orta derecede iyi bir oyuncu ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Neredeyim Hiç - [2009]

forumdaki herkes bir şekilde içinde olduğundan yorum yapacak insan kalmadı galiba 🙂biraz da "sıkıysa beğenme" havası var bence :=) o kadar forumda aktif insanları görüp"olmamış" demek de olmaz :=) . O...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Edward Norton'da iyidir gerçekten, çok severim. Kendi jenerasyonunun en iyi üç isminden biridir bence. Bir diğeri Brad Pitt. Fight Club'ın başarı nedeni biraz da bu zaten.

17 yıl önce
Re: Canon 5D MKII

Bu Nikon/Canon olayı bir nevi PS3/Xbox olayı gibi bir şey demek ki ama dışarıdan anladığım kadarıyla burada PS3 Canon oluyor.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Geçmiş olsun sör. Bizim ev halkı da gripten muzdarip, bana da bulaştı ama hala kapışıyoruz virüsle. Doktora gittik, bu seneki griplerin %90'ı domuz gribi dedi. Eski virüsten kalan varsa bir kaç tane v...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Yahşi Batı

Ben bu filmin konusunun saklandığı için böyle bir fragman yapıldığını düşünüyorum. Tamam konu belli ama bir şeyler varmış gibi saklanan, ama eğer Gora gibi olacaksa yazık olur tabi dediğiniz doğru.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Tom Hanks'i ben de sevmem hegel, nasıl on yüz tane adaylığı var hiç anlamam. Joe Pesci de kadri bilinmemiş oyunculardandır bana göre.

17 yıl önce
Re: Senaryo mu Arıyorsun?

Hatta sana tavsiyem madem senaryo yazım tekniklerine falan hakimsin, hikayene de güveniyorsan yazdığın bir kısa film senaryosunu at uygun başlığa, ilgi duyan okur ve belki çekmek isteyen arkadaş çıkab...

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Pulp Fiction film mi ya :).

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Senaryo mu Arıyorsun?

Zitarof, var mı daha önce yaptığın bir iş, yoksa amatör mü ilgileniyorsun, yeni mi başladın, biraz anlatırsan daha iyi olur.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

Buluşma muhtemelen bayramdan sonraki hafta falan filan. Ama varsa itirazı olan, o gün doğum yapacak olan değiştiririz, hakkında ayet yok henüz.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Sayfa 143 / 244