Eklenen Forum Cevapları

Re: Sloganımızı Bulalım !

Bence elemeli bir sistem olsun. Bütün önerileri yazıp ilk elemeye başlayabiliriz.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Sinemada izlediğiniz ilk film

Süper film, tam sinemada seyredilecek türden. Benim ilk hatırladığım budur.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Bayramınız Mübarek olsun

Bayram tatiliniz mübarek olsun.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Forumdaki Twitter Kullanıcıları ...

Facebook'la başedemiyorum ben, ondan öte köy tanımam.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: KURBAN(lık) - TRT mini DİZİ

Film olsaydı daha iyiydi sanki izlenmesi açısından ama 4'e bölünce de çok kötü olmuş diyemem. En azından ben izledim bölüm bölüm çalıştığım için. Hayırlısı olsun.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Herkes kendi olsun, en güzeli o benim de kafam karışıyor. Müdür çok şekilci insan oldun sen ya, akışına bırak. Kutuysa kutu, üçgense üçgen boşver.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD)

Ya beni sarmıyor o müzik. Her şeyi dinlerim ama vınn cınn synth sesleri, bir de eski püskü hiç sevmem. Hani babam çalsa vururum kafasına o derece.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD)

Bende böyle bir konser dvd'si vardı Jean Michel Jarre'ın, 3 boyutlu. Kırmızı mavi gözlükler taktık, iyi güzel ama hiç bir şey olmuyor ki. Sıfır zevk, zaten müzik kötünün kötüsü. En azından Michael'ın ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Müdür sen de kutu koymuşsun. Kutuya mı gitmek istiyorsun nedir anlamadım ben tam.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

A ben unuttum onu ya, hakkatten niye kimse 15 saniye görüntü yollamıyor ki anlamıyorum. Hayır biliyorum da var bir sürü kişide, nedir lan turşusunu mu kuracaksınız görüntülerin, versenize oğlum adama.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 142 / 244