sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sloganımızı Bulalım ! Bence elemeli bir sistem olsun. Bütün önerileri yazıp ilk elemeye başlayabiliriz. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Sinemada izlediğiniz ilk film Süper film, tam sinemada seyredilecek türden. Benim ilk hatırladığım budur. |
17 yıl önce | |
|
Re: Bayramınız Mübarek olsun Bayram tatiliniz mübarek olsun. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Forumdaki Twitter Kullanıcıları ... Facebook'la başedemiyorum ben, ondan öte köy tanımam. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: KURBAN(lık) - TRT mini DİZİ Film olsaydı daha iyiydi sanki izlenmesi açısından ama 4'e bölünce de çok kötü olmuş diyemem. En azından ben izledim bölüm bölüm çalıştığım için. Hayırlısı olsun. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Herkes kendi olsun, en güzeli o benim de kafam karışıyor. Müdür çok şekilci insan oldun sen ya, akışına bırak. Kutuysa kutu, üçgense üçgen boşver. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD) Ya beni sarmıyor o müzik. Her şeyi dinlerim ama vınn cınn synth sesleri, bir de eski püskü hiç sevmem. Hani babam çalsa vururum kafasına o derece. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson'a saygı - Smooth Criminal Video Mix (HD) Bende böyle bir konser dvd'si vardı Jean Michel Jarre'ın, 3 boyutlu. Kırmızı mavi gözlükler taktık, iyi güzel ama hiç bir şey olmuyor ki. Sıfır zevk, zaten müzik kötünün kötüsü. En azından Michael'ın ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Müdür sen de kutu koymuşsun. Kutuya mı gitmek istiyorsun nedir anlamadım ben tam. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var A ben unuttum onu ya, hakkatten niye kimse 15 saniye görüntü yollamıyor ki anlamıyorum. Hayır biliyorum da var bir sürü kişide, nedir lan turşusunu mu kuracaksınız görüntülerin, versenize oğlum adama. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |