Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Bakjwi 8/10 Koreli kardeşim Chan-Wook Park'ın son filmi. Ben seviyorum diye öveceğim şimdi, daha önce denememiş olan varsa kore sinemasını, başka filmden başlasın bundan değil. Koreli kardeşim yine ya...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Satılık site: SAYISALMEDYA.COM

E tıklayın o zaman kardeşim, tıklayın ki site devam etsin. Kimsenin eline yapışmaz günde bir kere tıklamak. Baco da satmasın sitesini, Özgür de. Hayırlı satışlar sör, yabancıya gitmesin inşallah.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: Neşeli Hayat

Kemal Sunal'a gitmeye gerek yok, yeni filmlere bak.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlham neyin kokusuna gelir ?

Sikman bilmiyorum sen film yazıp çektin mi, sanıyorum ki çekmediğinden dolayı olayda bir "aynı açıdan bakmama" durumu var. Kısaca şöyle özetlersek, sen müziği yaparken ihtiyacın olan ilhamı zaten izle...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Sen profesyonel ticari iş ile çalışmayı birbirine karıştırdın Görkem. Benim bahsettiğim çalışma Beetlejuice2in açıkladığı türden bir çalışma. Sen ise profesyonel çalışma şartları ile ve muhtemelen tam...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Rumi'ye demişler ki "Aşk nedir?" El cevap "Ben ol da bil"

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ELEŞTİRLER HAKKINDA

Yok benim yaptığım ek hatırlatma aslında tam olarak site ile ilgili değildi. Yani genel olarak bir iş yapıyorsan en salağından, en anlayanına kadar herkes bir şeyler söyleyecektir, buna karşı bir argü...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Benim yazmadığım şeyi bana atfetmişsin Ali. Tabii ki eleştirenlere istediği cevabı verir filmi koyan kişi, ben aksini savunmadım. Yönetmeni bir direğe bağlayıp vuracaklar demedim ki, salakça eleştiril...

17 yıl önce

Birşeyler yazmaya hazırlanıyordum ki başlık ciddiyetini kaybetti ya da ben fazla ciddiye alıyorum. Gereksiz bir mesaj benimkisi ya da? Yaz da ona göre karar verelim bence. Öyle alıngan ergenler gibi o...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Recep İvediki Çekme Teklifi Size Gelseydi

Herkesin içinde bir parça Recep var kardeşim. Ben ağzına geleni söylediği yerleri sevdim mesela. Ama bir şey daha var o çok enteresan, Şahan'ı TV8'de gizli kamera ile para dağıttığı zaman keşfetmiştim...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Forum Oyunu "Alttaki..."

Küçük hissediyorum ama büyük de olabilir, alttaki bize bir şarkı söyle hiç duymadığımız böyle acaip bir şey mi? ("mi" yi koydum ki soru olsun ama pek olmadı, olsun, olsa da koydum olmasa da)

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Forumun bağrından çıkacak ustalar 🙂

Eray'ın farklı bir şeyler yapacağına inanırım ben de.

17 yıl önce

Hamama giren terler. Eğer ortaya mal koyuyorsanız yorumuna katlanacaksınız. Burası da tamamı profesyonellerden oluşan bir site değil. O yüzden her türlü yorum olabilir. He belli bir seviyenin üstünde ...

17 yıl önce
Sayfa 141 / 244