Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Mustafa abi, biz bu gavurun afedersin ne faşist ne elitist olduğunu biliyoruz da elimize bir şey geçmiyor. Her konuda çok özgürlükçü olmama rağmen böyle şeyleri duyunca klik atıyor bende ister istemez...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Işıkla Resim Yapmak 18+

Ne ışıkla resimi yahu, bildiğin aynalı cıbıldak hatun resmi bunlar. Yemeyin bizi.

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

17 yıl önce
Re: Rütbeler

istediğimiz şyi yazdırabiliriyormuyuz acaba Ne yazdıracaksın onu söyle önce. Ayrıca moderatör sinirli değil ya nereden çıkardınız, yok öyle bir şey. Şeker gibi adam 😈

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Evet Dude efendi top sende, adam haklı. Ben de kıl oluyorum küçük harfle yazmalarına. Özellikle tokerkanga, zaten nickini de anlamıyorum iyice sinirleniyorum. Ağzına burnuna hidroiyodik asit dökesim g...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Buluşsak mı ne?

Heh ben de onu diyecektim haftaya perşembe cuma gibi senin film hazır Beetlejuice :D. Sonra benim işim bitiyor zaten. Fabrika mabrika ayağına bir sürü film yaptım hem de hepsi bedava ya rüyalarıma gir...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Nereye geldi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bunun referandumu olmaz ama şöyle bir gerçek var ki her şey referanduma sokulsa öyle acaip kararlar çıkar ki az buçuk kafası çalışan kimse inanamaz. İsviçre gibi bir ülkeden böyle bir sonuç çıkıyorsa ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Spin evet öyle de geçiyor galiba ama Spin onun adı. Ben yıllar önce sitelerinden izlemiştim.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Ink 6/10 Enteresan bir film. Bazı çekici yönleri var gerçekten ama çok iyi bir film değil. Yine de izlemek lazım, değişik çünkü. Filmin içinde bir bölüm var ki daha önce izlediğim bir kısa filmi çağrı...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Peki nasıl ya, hepimiz renk körü müyüz şimdi. Ben pembeyi göremedim mesela, hem renk körü hem de eşcinsel miyim, eheh. Hastayım böyle otuz saniyede karakter testi olaylarına. Ulan ben otuz küsür sened...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Neşeli Hayat

Peki bağımsız olmasaydı bu filmi çekebilir miydi bu haliyle yine. Ben izlemedim ama içinde komedi unsuru "pek" olmayan bir filmden bahsediyorsunuz. Aslında bu topa girmemem lazım filmi izlememiş biri ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Neşeli Hayat

Kemal Sunal'a gitmeye gerek yok, yeni filmlere bak. Abi hangi yeni populer film ajitasyona kacmayan bir yoksul ve dislanmis imaji cizmis 70lerdeki gibi?Ben mi unutuyorum? Cok az var. Hep bagimsiz sine...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: FL Studio

Son bir şey forumda tamamı büyük harfle yazmak yasak nedense, öyle saçma ama yasak. Hani müslümana domuz gibi.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: FL Studio

Cubase den şaşmam.Tam profesyonel bir program.Bütün stüdyolarda cubase ve kardeşi nuendo kullanılır.Tabiki bu programlarla müzik yapabilmek için pluginlerini de bulup yüklemeniz gerekiyor. bazı yanlış...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: İlham neyin kokusuna gelir ?

Bak şimdi ne güzel başlamıştın yine yanlış yola sapıyorsun habire :D. Birincisi bırak dediğimiz olay şudur. Bırak yani zorlama, sen evinde gitar çal benim gibi kendi kendine. İlla ben de ortaya mal k...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 140 / 244